LOODUSLIKUD VITAMIINID JA MINERAALID LASTELE, Cytoplan Nutri Vaata täismõõdus

LOODUSLIKUD VITAMIINID JA MINERAALID LASTELE, Cytoplan Nutri

35,38 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Lastele mõeldud tervislikud Karukommikesed, mis on rikastatud multivitamiinide ja mineraalidega. Ei sisalda kunstlikke värvi- ega maitseaineid ega želatiini. Laste lemmik .Suurepärane maitse!

 

Rohkem infot

PÄEVANE ANNUS SISALDAB
1-3 karu
A vitamiin palmitaat
393μg
D3 vitamiin
10μg
E vitamiin
3.7mg
B6 vitamiin
0.52mg
Foolhape
130μg
B12 vitamiin
2,55μg
Biotiin
30μg
Pantoteenhape
2.6mg
Tsink
1.35mg
Inositool
20μg
Koliin
20μg
Jood
21μg

Multivitamiinide ja mineraalidega rikastatud tervislikud karukommid. Ei sisalda kunstlikke värvi- ega maitseaineid ega želatiini. Suurepärane maitse!

* Selle toote tervislikumaks muutmiseks on meie tootjad vähendanud suhkrusisaldust. See on muutnud veidi toodet -Karukesed on nüüd varasemast pisut viskoossemad. *

Lastele mõeldud multivitamiine ja mineraale sisaldavad Kummikarused on ehtne näide, kuidas TERVISLIK ja MAITSEV võivad käia käsikäes! Muutes lastele palju kättesaadavamaks oma vajalike vitamiinide ja mineraalide päevase vajailku koguse. Eriti, kui lastel on maitsete või kapslite suhtes tugevad eelarvamused ja Naksitrallide multikast tulnud väide Sammalhabemelt, et mida mõrudam, seda parem ravim, ei ole nende arvates kohane, siis on ideaalne võimalus muuta kasulik maitsvaks ja lihtsasti sissevõetavaks.

Spetsiaalselt valmistatud lastele vanuses 3–9 aastat, kuid suurepäraselt sobilikud kuni 99-aastastele lastele!

Samuti sobib toode taimetoitlastele ja veganitele.Näritavad Nutri-karud on toidukompleksis – õrn kõhuga ja keha imenduvad kergesti.
Tagage maitsva kommiga lapsele optimaalne tervis kogu toitainete spektris: sealhulgas C-, D- ja E-vitamiin ning B-kompleksi vitamiinid (B6-vitamiin, foolhape, B12-vitamiin).

Nutri karu on mõeldud kasutamiseks koos meie laste immuunsust toetamise toidulisandiga: Kid’s Immunovite. Mõlema toote kasutamine tagab lapsele optimaalse toitumise igapäevaselt, samuti terve immuunsüsteemi.

Suhkrusisaldus antud tootes: CYTOPLAN on öelnud: “Selles tootes on väga vähe suhkrut, et muuta see maitsvaks. Iga karu energia väärtus on umbes 6 k / kcal. Me usume, et kunstlikud magusained võivad potentsiaalselt tervist kahjustada ja kindlasti häirivad glükoositaluvust; sel alusel ei lisaks me neid KUNAGI kunagi tootele, mis on mõeldud õrnale kasvavale organismile. Kuid ka maitse on oluline, eriti lastele mõeldud toote puhul ja seetõttu oleme Karude mõnusalt magusaks muutmiseks lisanud väikese koguse suhkrut. Osa magususest tuleb puuviljamahlast, mis moodustab põhiosasa, mistõttu saame tootele meeldiva maitse saamiseks lisama vaid väga väikese koguse suhkrut.”

Soovituslik manustamine:
Seda Multivitamiinitoodet võib imeda või närida ning võtta kas koos toiduga või tühja kõhuga.

Alates kolmandast eluaastast.
Vanuses 3-5a.: 1 karu päevas
Vanuses 6-8a.: 2 karu päevas
Vanuses 9–12-a.: 3 karu päevas

Või keskmiselt 1 karu 10–15 kg kehamassi kohta.

Sobib taimetoitlastele, veganitele ning Candida ja pärmseene tundlikkusega inimestele.
Vastunäidustused puuduvad.

Mitteaktiivsed koostisosad:
Naturaalne roosuhkur, puhastatud vesi, pektiin, sidrunhape, naatriumtsitraat, looduslikud maitseained (maasikas, sidrun), looduslikud värvained (must porgand, beetakaroteen), taimeõli ja karnaubavaha.

Ei ole GM (geneetliselt muundatud) ega sisalda GMO, nisu, gluteeni, soja, piimatooteid, kunstlikke maitse- ega värvaineid.