Tripla Magneesium + Ashwagandha N60 Nordiq Nutrition Vaata täismõõdus

Tripla Magneesium + Ashwagandha N60 Nordiq Nutrition

26,84 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

 

Magneesiumi ja ashwagandha kombinatsioon on tervislik mitmel põhjusel.

Esiteks on magneesium ülioluline mineraal, mis mängib võtmerolli paljudes kehafunktsioonides, sealhulgas vererõhu reguleerimisel, tervete veresoonte säilitamisel ja immuunsüsteemi toetamisel. Uuringud on näidanud, et magneesium võib aidata parandada veresoonte funktsiooni ja vähendada südame-veresoonkonna haiguste, sealhulgas selliste seisundite nagu veenilaiendid, riski.

Rohkem infot

 

Teiseks on ashwagandha võimas adaptogeenne taim, mida on traditsioonilises meditsiinis kasutatud sajandeid. See on tuntud oma võime poolest aidata kehal stressiga toime tulla ja vähendada ärevuse taset. Stress võib olla veenilaiendite teket soodustav tegur, kuna see võib suurendada põletikku ja veresoonte kahjustusi. Vähendades stressitaset, võib ashwagandha aidata toetada üldist veresoonte tervist.

 

Magneesium ja ashwagandha koos toimivad sünergiliselt, pakkudes igakülgset tuge keha veresoonkonnale. Parandades verevoolu, vähendades põletikku ja soodustades lõõgastumist, võib see kombinatsioon aidata vähendada veenilaiendite teket ja toetada üldist veresoonte tervist.

 

Magneesium on oluline mineraal, mis mängib olulist rolli paljudes keha funktsioonides. Magneesiumil on palju erinevaid vorme, millest igaühel on oma unikaalsed eelised. Siin on mõned magneesiumtsitraadi, maleaadi ja tauraadi eelised:

Magneesiumtsitraat: see magneesiumivorm on väga biosaadav ja organismis kergesti omastatav. Seda kasutatakse sageli loodusliku lahtistina ja see võib aidata leevendada kõhukinnisust. Magneesiumtsitraat võib samuti aidata toetada tervislikku seedimist.

 

Magneesiummaleaat: seda magneesiumivormi kasutatakse sageli energiatootmise toetamiseks ja väsimuse vastu võitlemiseks. Magneesiummaleaat võib samuti aidata parandada lihaste funktsiooni ning vähendada lihasvalu ja krampe.

 

Magneesiumtauraat: seda magneesiumi vormi kasutatakse sageli südame tervise toetamiseks. Tauriin on aminohape, millel on kasulik mõju südamele ja kardiovaskulaarsüsteemile. Magneesiumauraat võib samuti aidata säilitada tervislikku veresuhkru taset ning vähendada ärevuse ja depressiooni sümptomeid.

 

 

 

Koostis: Magneesium (tsitraat, malaat, tauraat); kapsel: hüdroksüpropüülmetüültselluloos, oragaaniline ashwaganda juur (Withania somnifera); külmkuivatatud pohlad (Vaccinium vitis-idaea) 

Päevane soovituslik annus (1-3 kapslit) sisaldab: 
Magneesium 150mg /40* – 450mg/120*
Ashwagandha 100mg – 300mg
Pohlad 10mg – 30mg
* % päevasest võrdluskogusest täiskasvanutele (%NRV-Nutritional Reference Value)

 

Kasutamine: 1-3 kapslit päevas koos toiduga.
Mitte ületada päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust. Mitte tarvitada mitmekesise toitumise asendajana.
Ei soovitata rasedatele ja imetavatele emadele.
Hoida kuivas ja jahedas, lastele kättesaamatus kohas