PSHYLLIUM HUSK e. INDIA TEELEHE SEEMNEKESTA JA BETONIITSAVI Vaata täismõõdus

PSHYLLIUM HUSK e. INDIA TEELEHE SEEMNEKESTA JA BETONIITSAVI

40,26 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Toeta ja jõusta oma keha 16 erineva ravimtaime väega! 

Antud toode sisaldab 16 erinevat ravimtaime ekstrakti, lisaks veel psylliumi pulbrit, betoniitsavi pulbrit ja inimspetsiifilisi Lactobacillus acidophilus bakteritüvesid.

Tegu on hoolikalt valitud taimse seguga, mis sisaldab seedimist soodustavaid, kehakaalu alandavaid, ainevahetust kiirendavaid ja vastastikku sünergiliselt toimivaid puhtaid taimseid pulbreid. 

Rohkem infot

PÄEVANE ANNUS SISALDAB
1 kapsel
Psülliumi kest
220mg
Konjac juur
80mg
Lactobacillus acidophilus
80mg
Lutsern e. Alfaalfa
20mg
Kukerpuu koore pulber
20mg
Astelpaju pulber
20mg
Takjajuure pulber
20mg
Kaskaara koore puler
20mg
Cayenne pulber
20mg
Tsitruseliste pektiini pulber
20mg
Nelgi pulber
20mg
Apteegitilli seemnete pulber
20mg
Küüslaugu (juureosa) pulber
20mg
Ingveri juure pulbril
20mg
Oregon viinamarja juure pulber
20mg
Punase vaarika lehe pulber
20mg
Rabarberijuure pulber
20mg
Regia kreekapähkli pulber
20mg
Nisu (rohuosa) pulber
20mg

Psyllium Husk (India teelehe seemnekestade) ja betoniitsavi pulber aitavad vabaneda soolestiku seinale aastatega kogunenud jääkainetest. Sidudes endaga kahjulikke patogeenseid aineid ja mittetäieliku ainevahetuse toksilisi jääke.

Lisaks 16 erinevat taimset ekstrakti. Millist mõju nemad meie organismile avaldavad?

1.       Lutsern e. Alfaalfa on rikkalik looduslike vitamiinide, mineraalide ja valkude poolest. Sajandeid on lutserni kasutatud alternatiivmeditsiinis vananemisvastaste ja elujõudu andvate toimeainete pärast. Lutsern sisaldab suurt kogust valke, mis on energiaallikaks ning tagab keha elujõulisuse ja immuunsuse.

2.       Kukerpuu koore pulber sisaldab alkoloide ja bermeriini, mis mõjub verejooksu peatavana, vererõhku alandavana ja hävitab patogeenseid baktereid. Tarvitatakse ka maksa ja neerude häirete korral. Kukerpuu koore pulber sisaldab rikkalikult C- ja E-vitamiini, karotinoide, orgaanilisi happeid (õunhape, sidrunhape) ja mineraalsoolasid.

3.       Astelpaju pulber sisaldab 206 liiki toimaineid, mis on kasulikud inimese organismile. Peamised neist on aminohapped, E- ja A-vitamiin, rasvhapped, flavonoidid. On vähi- ja põletikuvastase toimega, kaitseb ja kiirendab mao limaskesta taastumist, suurendab soolestikus bifidobakterite paljunemist, vähendab veresoonte seintes kolesterooli taset, edendab haavade paranemist.

4.       Takjajuure pulber kiirendab rasvade ainevahetust ja vabastab organismi liigsest veest. Ta on efektiivne verepuhastaja, viies vere- ja lümfisüsteemist välja mitmesuguseid toksiine. Tõstab vere hemoglobiinisisaldust. Takjajuur stimuleerib seedimist, leevendab näljatunnet ja aitab kaasa liigsetest kilodest vabanemisele. Tervendab naha ja juuste seisukorda.

5.       Kaskaara koore puler aitab pehmendada soole sisu ja on põletikuvastase toimega.

6.       Cayenne pulber on tuntud tänu valuvaigistavale, verejooksu peatavale ja südame-veresoonkonda stimuleerivale toimele. Ta alandab kaalu. Sobib hästi ka mao-ja soolehaavanditega inimestele, kuna aitab liigset happelisust neutraliseerides parandada tõhusalt peptilisi haavandeid ja hävitada baktereid.

7.       Tsitruseliste pektiini pulber sobib hästi haigustest taastumisperioodil. Sisaldab rikkalikult bioflavonoide ja C-vitamiini. Tugevdab immuunsüsteemi, aitab ennetada külmetushaigusi, korrastab seedetrakti tööd, on antibakteriaalse, viirusevastase ja antiseptilise toimega (põletikud, seenhaigused).

8.       Nelgi pulber on tõhus abivahend parasiitide puhul, tuues soolefloorast välja solkmeid jt ussilisi. Ta tugevdab närvisüsteemi, tugevdab neerude tööd ja tekitab kehas soojustunde ja kaitse. Nelk on väga kõrge antioksüdantide sisaldusega. Ta toetab seedimist, stimuleerib närve ja aitab kaasa maksa funktsioneerimisele.

9.       Apteegitilli seemnete pulber on tuntud hingamisteede katarri, köha ja seedehäirete leevendajana. Apteegitill mõjutab nägemist, võtab ära näljatunde, aitab kiirendada rasvase toidu seedimist. Vähendab soolekrampisid.

10.   Küüslaugu (juureosa) pulber on tugeva antibiootilise toimega. Parandab haavasid, pärsib haigusttekitavate bakterite levikut, Küüslaugu pulber sisaldab bioloogiliselt aktiivseid aineid e. alkaloide, mis on oma toime poolest analoogsed insuliinile – langetavad veresuhkru taset. Reguleerib vererõhku, vähendab arterioskleroosi tekkeriski, ennetab trombooside tekkimist, tugevdab organismi vastupanuvõimet, hävitab haigusttekitavaid bakterid ja parasiidid, langetab kolesterooli taset. Veresooned muutuvad elastsemaks.

11.   Ingveri juure pulbril on bakteri- ja seenevastane toime, mis on samaväärse toimega nagu antibiootikum. Leevendab juba tekkinud soolehaavandite vaevusi. Rahustab ärritunud seedimist ning leevendab kõhuvalu. Ta aitab seedimisele kaasa ilma mingite negatiivsete kõrvalnähtudeta ning tal on krampide vastane toime soolestikus. Ingveri krampidevastane toime aitab leevendada ka menstruaalvalusid. Pidurdab dilämmastikoksiidi ja põletikku soodustavate ainete aktiivsust kehasning toetab keha kõigi põletikuliste protesside puhul.

12.   Oregon viinamarja juure pulber on põletikuvastane ja verd puhastava toimega.

13.   Punase vaarika lehe pulber on tuntud valuvaigistajana (peavalud, menstruatsiooni- ja lihastevalud). Ta lõdvestab lihaseid, leevendab põletikulisi protsesse. Toimib tõhusalt kõhulahtisuse, soolepõletiku ja verejooksude kõrvaldamiseks.

14.   Rabarberijuure pulber on unikaalne ravimtaim kõhukinnisuse ja – puhituse korral. Ta reguleerib ja normaliseerib seedetrakti tööd.

15.   Regia kreekapähkli pulber sisaldab polüenoole, juglooni, C-vitamiini, karotiini, B1-, B6-, F-, E-vitamiini, eeterlikku õli, orgaanilisi happeid, tanniine jt aineid. Kreekapähklit kasutatakse ussnugiliste invasioonide, seedetrakti haiguste, kroonilise ekseemi ja diateesi korral. Kasutatakse organismi puhastamise ja tervendamise korral. Tal on sooleparasiitidevastane, antibakteriaalne, põletikuvastane toime. Normaliseerib soolestiku tööd, toimib kõhukinnisuse korral pehmetoimelise lahtistina. On efektiivne bakterite, seente ja ussnugiliste vastu. Kreekapähkel sisaldab linoleenhapet, mis osaleb aktiivselt rasvarakkude lõhestamisel ja madala tihedusega kolesterooli vähendamisel, mis on üks ateroskleroosi ja maksa rasvdüstroofia põhjuseid.

16.   Nisu (rohuosa) pulber parandab energia taset, tugevdab immuunsüsteemi ja vähendab teatud tüüpi vähi tõenäosust. Nisu rohuosa sisaldab peaaegu kõiki vitamiine, mineraale.