Gentle Day Päevasidemed aniooniribaga, 10tk Vaata täismõõdus

Gentle Day Päevasidemed aniooniribaga, 10tk

6,10 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Gentle Day® aniooniribaga ÖKO päevasidemed. Gentle Day® aniooniribaga hügieenitooted on ainsad öko-sõbralikud orgaanilised hügieenisidemed aniooniribaga (Patent nr. 200510076755). Gentle Day ökosidemetega võid ära hoida pingesoleku tunde, nahaärritusi, löövet ja lahkliha valusid, sest need on hästi õhkuläbilaskvad, nende pind püsib kuiv ja aniooniriba pärsib bakterite paljunemist sidemetes, seega eemaldab meeldiva keskkonna pisikutele.

Rohkem infot

GentleDay Päevasidemed aniooniribaga

10tk

Ökoloogiline toode. Oeko-Tex® 100 sertifikaadiga (No. 2011LK0006) sertifitseeritud ja vastab kõikidele inimökoloogiaga seotud standarditele, mis on kehtestatud toodetele, mis omavad otsest kokkupuudet nahaga ja ei oma ebasoodsat mõju inimese tervisele.
​Pikkus: 240 mm
Imavus: 120 ml

  • Kasutatakse regulaarse menstruatsiooni korral.
  • Väga kõrge imavus võrreldes tavaliste sidemetega.
  • Ei ärrita nahka ja pakub mugavust.
  • Soovitatakse erinevate menstruatsiooniga kaasnevate vaevuste korral

Kõrgeima kvaliteediga Gentle Day® aniooniribaga ÖKO sidemed on sobilikud tundlikule ja allergilisele nahale. Nad ei sisalda kloriide, formaldehüüde, lõhnaaineid ega teisi kahjulikke aineid; pH on nahasõbralik. Toode vastab inimökoloogia standarditele. Suurepärane õhuläbilaskvus tagab värskuse ja mugavuse. Pealmine kiht – mittekootud kangas lehtrikujuliste aukudega- edastab vedeliku kiiresti ja püsib kuiv, imav polümeer imab 150ml (umbes 5 korda rohkem kui tavaline side), õhku läbilaskev põhi laseb nahal hingata. Unikaalne suletud pakend ja individuaalne pakendamine kaitseb sidemeid niiskuse ja mustuse eest.

Toodetud eksklusiivselt Gentle Day® brändile; AAAA Europe Distribution Ltd; P.O Box 101, LT-01003 Vilnius, Leedu
Tootjamaa: Hiina