Peedisupp, mahe, 400g Vaata täismõõdus

Peedisupp, mahe, 400g

3,66 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Peedisupp, mahe, 400g

Rohkem infot

Auga mahedas peedisupis on ainult loomulikes tingimustes kasvanud ja hoolega ning armastusega valitud peedid, mille kasvatamisel on rangelt välditud kõiki keemilisi väetiseid ja muud kunstlikku. Auga toodete kasvatamisel hoolitsetakse mulla ja maapinna eest ning kasutatakse ära ka tootmisprotsessis tekkinud kõrvalsaadused. Kõik, alates seemnete päritolust ning lõpetades valmistoodanguga on ettevõtte kontrolli all, nendes toodetes ei ole GMOsid ega sünteetilisi lisaaineid. Peet sisaldab ohtralt antioksüdante, folaate, kaaliumi, mangaani, rauda, C-vitamiini, mineraalaineid ja seedimist soodustavaid kiudaineid. Lisaks on peedis peidus palju vett, mis muudab ta muu hulgas taljesõbralikuks valikuks. Peedil arvatakse olevat vähivastased omadused, lisaks on selles viljas rohkesti antioksüdante.


Energiat 209kJ/49kcal; rasvad 2,4 g, millest küllastunud rasvhapped 0,2g; süsivesikud 6,1 g, millest suhkrud 3,2 g; kiudained 1g; valgud 0,8 g; sool 0,7 g.


Supi valmistamine on imelihtne: potis kuumutades on supp söömisvalmis paari minutiga! Säilitada temperatuuril: 0°C kuni +25°C. Hoida otsese päikesevalguse eest. Pärast avamist hoida külmkapis, tarvitada 2 päeva jooksul.