Captain Kombucha originaal BIO 400ml Vaata täismõõdus

Captain Kombucha originaal BIO 400ml

3,66 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Captain Kombucha originaal BIO 400ml

Rohkem infot

Kääritatud roheline teejook. Kombucha ehk teeseenejook või ka teekali pärineb küll arvatavasti iidsest Hiinast, kuid seda tuntakse siinmail juba nõukogudeajast, kui nii mõnelgi oli sahvrinurka pandud suur purk hapendatud teeseenejooki valmima pandud. Tänaseks on kuuldused selle joogi tervislikkusest kuulsad juba üle maailma. Kombucha on seente ja bakterite sümbioosist sündinud kooslus, millest tehtud jook sai Hiinas kuulsaks juba üle 2000 aasta tagasi ja seda tuntu kui tervise, nooruse ja surematuse eliksiiri. Suhkru abil (Captain Kombucha jookides on suhkruna kasutatud suhkruroost pressitud mahla) hakkavad bakterite ja pärmseente kolooniad teed kääritama  ning tekib karboniseeritud jook, mis sisaldab elustavate ensüümide kõrval ka  immuunsüsteemi  tugevdavaid probiootilisi baktereid, põletikuvastaseid B-vitamiine, fruktoosi ning atseet-, glükoon-, glükaar- ja piimhapet. Kombucha joomist seostatakse rahvameditsiinis*paranenud seedimise, *keha puhastumise,  *kaalulanguse, *energiataseme tõusu, *immuunsuse tugevnemise,*paranenud liigeste tervisega.


Energia 74kJ/18kcal; rasvad 0g, millest küllastunud rasvhapped 0g; süsivesikud 4,4g, millest suhkrud 4,4g; valgud 0g; sool 0g.


Pea meeles: ära raputa! Ava ettevaatlikult. Säilitada jahedas ja kuivas, eemal otsesest päikesevalgusest. Pärast avamist hoida temperatuuril 0-6 °C ja tarbida 3 päeva jooksul. Parim enne: vaata etiketilt/pudelilt.