Looduslik mineraalvesi, Donat, 1 L Vaata täismõõdus

Looduslik mineraalvesi, Donat, 1 L

11,79 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Looduslik mineraalvesi, Donat, 1 L

Magneesiumi sisaldav vesi võib olla seedetraktile kasulik, sest magneesium on oluline mineraal, mida keha vajab paljudeks protsessideks, sealhulgas lihaste ja närvisüsteemi funktsioneerimiseks ning südame tervise säilitamiseks.

Kui inimene tarbib piisavalt magneesiumi, võib see aidata seedetrakti tervist parandada. Magneesium aitab lõdvestada seedetrakti lihaseid, mis võib vähendada kõhukinnisuse sümptomeid ja aidata seedimist. Lisaks võib magneesium vähendada maohappe taset ja aidata vähendada mao limaskesta põletikku.

Rohkem infot

 On mõned võimalikud kasulikud omadused magneesiumi sisaldava vee tarbimisel:

 

  • Aitab reguleerida vererõhku - Magneesium aitab veresoonte seinu lõdvestada, mis võib aidata vähendada vererõhku ning seega vähendada südame- ja veresoonkonnahaiguste riski.
  • Parandab südame tervist - Magneesium aitab säilitada südame lihaste tervist ja normaalset funktsiooni. Lisaks võib magneesiumi tarbimine aidata vähendada südamehaiguste riski.
  • Vähendab stressi ja ärevust - Magneesium aitab lõdvestada lihaseid ja närvisüsteemi, mis võib aidata vähendada stressi ja ärevust.
  • Parandab unekvaliteeti - Magneesium aitab lõdvestada keha ja vaimu ning seega parandada une kvaliteeti.
  • Vähendab põletikku - Magneesiumi tarbimine võib aidata vähendada põletikku organismis, mis võib aidata vältida mitmeid kroonilisi haigusi.

 

Donat Mg on allikast tuleva loodusliku gaasiga rikastatud mineraalvesi. Tööstuslikku süsihappegaasi lisatud ei ole. Mineraalainete sisaldus on 1l veepudelis 13174 mg/l. Päevane soovituslik kogus on 300ml. Soovitusliku koguse ületamine võib põhjustada kõhulahtisust.

 

Vesi võib põhjustada kõhulahtisust ja on diureetilise toimega. Donat Mg looduslik mineraalvesi ei ole sobiv tarbimiseks neerupuudulikkuse ja happe-aluse tasakaalu häirete korral.

 

Päevane soovituslik kogus on 300ml.

 

NB! Kuna tegemist on loodusliku veega, siis pudelis võib olla sade (tegemist on magneesiumi soola sademega). See ei mõju vee kvaliteedile.