Komplekt kuivale nahale Vaata täismõõdus

Komplekt kuivale nahale

20,13 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Komplekt kuivale nahale

Rohkem infot

Nahk on kuiv, punetav, pingul? Otsid toitvat nahahooldust? Tee tutvust Dr. Hauschka tõhusa kolmeastmelise näohoolduse plaaniga:
1. Puhastamine. Igapäevase näohoolduse kõige olulisem samm eemaldab mustuse ja surnud naharakud.
2. Toniseerimine. Toonik aktiveerib nahatalitlust ja annab värske jume.
3. Hooldamine. Õigesti valitud päevakreem tasakaalustab nahatalitlust ja kaitseb nahka keskkonnamõjude eest.
Komplektis on:
1. Puhastuskreem 10 ml sügavpuhastab poore ja elavdab nahategevust. Sega 1-2 cm puhastuskreemi peopesal vähese veega ja kanna niisutatud näole. Ära hõõru, vaid vajuta kreemi näol suunaga näo keskelt väljaspoole nii, et see saaks võtta naha pinnalt endaga kaasa kogu mustuse ja surnud naharakud. Puhastuskreem ei sobi meigi eemaldamiseks. Kasuta hommikuti ja/või õhtuti. Väldi silmade ümbrust.
2. Üldine toonik 10 ml ergutab naha ainevahetust, niisutab ja värskendab. Pihusta nahale peale puhastamist või soovikohaselt päeva jooksul.
3. Roosi päevakreem 5 ml toidab ja niisutab rikkalikult, kaitseb ja rahustab. Kasuta hommikuti peale puhastamist ja toniseerimist.
100% loodus- ja/või mahekosmeetika alates 1967, sertifitseeritud vastavalt NATRUE-standardile. Ei sisalda sünteetilisi lõhna-, värv- ja säilitusaineid, mineraalõlisid, parabeene, silikoone ega PEG-ühendeid. Tooraine pärineb võimalusel sertifitseeritud mahepõllundusest, mis on biodünaamilise kvaliteediga ja toodetud õiglase kaubanduse põhimõtetest lähtuvalt.
www.drhauschka.ee