Tihendav ripsmetušš 01 must, 8 ml Vaata täismõõdus

Tihendav ripsmetušš 01 must, 8 ml

40,26 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Tihendav ripsmetušš 01 must, 8 ml

Rohkem infot

Dr. Hauschka meigisari on ühtlasi hooldav ja kaunistav, mis teeb sellest kosmeetikamaailmas unikaalse. Sarja kõikide meigitoodete retseptid sisaldavad hoolikalt kokkusobitatud ravimtaimetõmmiseid, hinnalisi taimseid vahasid, õlisid ja mineraalseid värvipigmente. Jumestustoodete peen tekstuur sulandub kandja nahatooniga – just nii on tulemuseks vaid kandja nahale omane värvinüanss. Et kasutuskogemus oleks terviklik, on kõikidel toodetel Dr. Hauschka lõhnameisti poolt looduslikest eeterlikest õlidest loodud kerge aroom.

Ilmekad silmad – see ripsmetušš tihendab ripsmeid ja annab neile lopsakuse. Mineraalseid värvipigmente ja ravimtaimetõmmiseid sisaldava ripsmetuši koostises olevad küdooniaseemned, siid ja kandelillavaha ümbritsevad hooldavalt iga ripsmekarva.

100% loodus- ja/või mahekosmeetika alates 1967, sertifitseeritud vastavalt NATRUE-standardile. Ei sisalda sünteetilisi lõhna-, värv- ja säilitusaineid, mineraalõlisid, parabeene, silikoone ega PEG-ühendeid. Tooraine pärineb võimalusel sertifitseeritud mahepõllundusest, mis on biodünaamilise kvaliteediga ja toodetud õiglase kaubanduse põhimõtetest lähtuvalt.
www.drhauschka.ee


Kanna tušši harjaga siksakitades ripsmetele, hoides harja ripsmete kasvusuuna suhtes diagonaalselt ja liigutades seda siis edasi-tagasi. Lõpuks tõmba hari küljesuunas, mitte ülespoole.