Silmapliiats nude, 1,14 g Vaata täismõõdus

Silmapliiats nude, 1,14 g

25,62 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Silmapliiats nude, 1,14 g

Rohkem infot

Dr. Hauschka meigisari on ühtlasi hooldav ja kaunistav, mis teeb sellest kosmeetikamaailmas unikaalse. Sarja kõikide meigitoodete retseptid sisaldavad hoolikalt kokkusobitatud ravimtaimetõmmiseid, hinnalisi taimseid vahasid, õlisid ja mineraalseid värvipigmente. Jumestustoodete peen tekstuur sulandub kandja nahatooniga – just nii on tulemuseks vaid kandja nahale omane värvinüanss. Et kasutuskogemus oleks terviklik, on kõikidel toodetel Dr. Hauschka lõhnameistri poolt looduslikest eeterlikest õlidest loodud kerge aroom.

Hele naturaaltoonis pliiats paneb silmad särama ja võlub nad optiliselt suuremaks. Mineraalseid vär vipigmente ja ravimtaimetõmmiseid sisaldava pliiatsi koostises olevad koldrohi, küdooniavaha ja shea-või hooldavad silmaümbrust – nahk saab pehme ja sile.

100% loodus- ja/või mahekosmeetika alates 1967, sertifitseeritud vastavalt NATRUE-standardile. Ei sisalda sünteetilisi lõhna-, värv- ja säilitusaineid, mineraalõlisid, parabeene, silikoone ega PEG-ühendeid. Tooraine pärineb võimalusel sertifitseeritud mahepõllundusest, mis on biodünaamilise kvaliteediga ja toodetud õiglase kaubanduse põhimõtetest lähtuvalt.
www.drhauschka.ee


Tõmba joon alumisel ripsmepiiril limaskestale suunaga silma sisenurgast välisnurga poole.