Huulepulk 09, 4,1 g Vaata täismõõdus

Huulepulk 09, 4,1 g

38,43 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Huulepulk 09, 4,1 g

Rohkem infot

Dr. Hauschka meigisari on ühtlasi hooldav ja kaunistav, mis teeb sellest kosmeetikamaailmas unikaalse. Sarja kõikide meigitoodete retseptid sisaldavad hoolikalt kokkusobitatud ravimtaimetõmmiseid, hinnalisi taimseid vahasid, õlisid ja mineraalseid värvipigmente. Jumestustoodete peen tekstuur sulandub kandja nahatooniga – just nii on tulemuseks vaid kandja nahale omane värvinüanss. Et kasutuskogemus oleks terviklik, on kõikidel toodetel Dr. Hauschka lõhnameistri poolt looduslikest eeterlikest õlidest loodud kerge aroom.

Kaunite huulte saladus on mahlane värv ja pehme sära. Mineraalseid värvipigmente ja ravimtaimetõmmiseid sisaldava huulepulga koostises olevad roosiõied, mandliõli ja karnauubavaha hooldavad huuli.

100% loodus- ja/või mahekosmeetika alates 1967, sertifitseeritud vastavalt NATRUE-standardile. Ei sisalda sünteetilisi lõhna-, värv- ja säilitusaineid, mineraalõlisid, parabeene, silikoone ega PEG-ühendeid. Tooraine pärineb võimalusel sertifitseeritud mahepõllundusest, mis on biodünaamilise kvaliteediga ja toodetud õiglase kaubanduse põhimõtetest lähtuvalt.
www.drhauschka.ee


Täpseks tulemuseks: kanna huulepulk huultele pintsliga. Pehmeks tulemuseks: aja huuled torru ja tupsuta neile veidike huulepulka.