Huulepliiats 03, 1,05 g Vaata täismõõdus

Huulepliiats 03, 1,05 g

25,62 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Huulepliiats 03, 1,05 g

Rohkem infot

Dr. Hauschka meigisari on ühtlasi hooldav ja kaunistav, mis teeb sellest kosmeetikamaailmas unikaalse. Sarja kõikide meigitoodete retseptid sisaldavad hoolikalt kokkusobitatud ravimtaimetõmmiseid, hinnalisi taimseid vahasid, õlisid ja mineraalseid värvipigmente. Jumestustoodete peen tekstuur sulandub kandja nahatooniga – just nii on tulemuseks vaid kandja nahale omane värvinüanss. Et kasutuskogemus oleks terviklik, on kõikidel toodetel Dr. Hauschka lõhnameistri poolt looduslikest eeterlikest õlidest loodud kerge aroom.

Kontuurimeister – tänu erilisele koostisele libiseb huulepliiats pehmelt üle huulte, joonistades huulekontuurid välja täpselt ja ühtlaselt. Mineraalseid värvipigmente ja ravimtaimetõmmiseid sisaldava huulepliiatsi koostises olevad nõiapuu, jojoobiõli, roosi- ja mesilasvaha hooldavad huuli.

100% loodus- ja/või mahekosmeetika alates 1967, sertifitseeritud vastavalt NATRUE-standardile. Ei sisalda sünteetilisi lõhna-, värv- ja säilitusaineid, mineraalõlisid, parabeene, silikoone ega PEG-ühendeid. Tooraine pärineb võimalusel sertifitseeritud mahepõllundusest, mis on biodünaamilise kvaliteediga ja toodetud õiglase kaubanduse põhimõtetest lähtuvalt.
www.drhauschka.ee


Tõmba huultele kontuurjoon suunaga väljast sissepoole ning hajuta siis pliiatsi teises otsas oleva pintsliga.