Huuleläige 01, 4,5 ml Vaata täismõõdus

Huuleläige 01, 4,5 ml

29,28 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Huuleläige 01, 4,5 ml

Rohkem infot

Dr. Hauschka meigisari on ühtlasi hooldav ja kaunistav, mis teeb sellest kosmeetikamaailmas unikaalse. Sarja kõikide meigitoodete retseptid sisaldavad hoolikalt kokkusobitatud ravimtaimetõmmiseid, hinnalisi taimseid vahasid, õlisid ja mineraalseid värvipigmente. Jumestustoodete peen tekstuur sulandub kandja nahatooniga – just nii on tulemuseks vaid kandja nahale omane värvinüanss. Et kasutuskogemus oleks terviklik, on kõikidel toodetel Dr. Hauschka lõhnameistri poolt looduslikest eeterlikest õlidest loodud kerge aroom.

Säravad huuled – huuleläige teeb huuled pehmeks ja silub neile kerge helgi. Mineraalseid värvipigmente ja ravimtaimetõmmiseid sisaldav huuleläige, mille koostises koldrohi, mangovõi ja astelpaljuõli, hoiab niiskust ja muudab huuled pehmeks.

100% loodus- ja/või mahekosmeetika alates 1967, sertifitseeritud vastavalt NATRUE-standardile. Ei sisalda sünteetilisi lõhna-, värv- ja säilitusaineid, mineraalõlisid, parabeene, silikoone ega PEG-ühendeid. Tooraine pärineb võimalusel sertifitseeritud mahepõllundusest, mis on biodünaamilise kvaliteediga ja toodetud õiglase kaubanduse põhimõtetest lähtuvalt.
www.drhauschka.ee


Kanna huuleläiget otse huultele või säravaks lõppviimistluseks huulepulga peale.