Nutricolor 5.00, 140ml, helepruun Vaata täismõõdus

Nutricolor 5.00, 140ml, helepruun

23,79 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Nutricolor 5.00, 140ml, helepruun

Rohkem infot

Biokap® Nutricolor on delikaatne püsivärv mahekvaliteediga argaaniõli ja taimeekstraktidega. Pikaaegse sära ja UV-kaitse annab pajukoore ekstrakt.
Katab hallid juuksed. Teeb juuksed siidiseks. Lihtne kasutada.
Nikli suhtes testitud toode. Ammoniaagita, parabeenideta, silikoonita ja resortsionoolita.

Komplektis on: 50 ml värv, 75 ml fiksaator, 15 ml šampoon, 5 ml kreem juuksepiiri kaitseks, kindad.

Biokap® tooted onainulaadse koostisega. Nikli sisalduse suhtes testitud (vähem kui 0,0001%) juuksevärv sobivab eriti õrna naha puhul ja on madala allergiariskiga.

Tegu ei ole täisökoloogilise tootega. BioKap koostis on üle 90% looduslik - see on parim võimalik valik juukseid püsivärviga värvivale naisele. Toodete koostis on rikastatud mahe-argaania õliga, taimsete ekstraktide ja proteiinidega ning lactosafe puuviljahapetega.


NB! Kuna tegemist on võimalikult naturaalsete värvidega, siis kui juuksed on varem värvitud intensiivse toimega keemilise juuksevärviga, võib võib esimestel kasutamiskordadel looduslik värv kiiremini maha kuluda. Testide põhjal läheb vaja mitu kuud ja miut korda loodusliku värviga värvimist, et juustelt kuluks ära keemiliste lisaainete jäägid (silikoonid, kinnistajad jne).

Biokap® juuksevärvi kasutamine on lihtne. Lisa 50 ml värvituubi sisu 75 ml fiksaatorpudelisse. Kanna juustele ja hoita 35 minutit.
Kui kasutad heledat värvi ja juuksejuured on tumedamad, kanna värv alguses ainult järelkasvule ning viimaseks 10 minutiks ülejäänud juustele. Juuksepiiril oleva peanaha kaitsmiseks on pakendis spetsiaalne kreem, mis väldib naha värvumist juustepiiril. Lisaks on komplektis šampoon-palsam hirsiseemne ekstrakti, rosmariini ja eukalüptiõliga, mis pehmendab juukseid ja annab neile suurepärase läike.