Dušitabletid Velvet, 120 g Vaata täismõõdus

Dušitabletid Velvet, 120 g

16,47 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Dušitabletid Velvet, 120 g

Rohkem infot

Loodusliku koostisega keskkonnasõbralikus paberpakendis dušitabletid. Kõrgekvaliteedilised looduslikud koostisosad, sealhulgas oliiviõli, taimsed ja magevee vetikate ekstraktid puhastavad ja niisutavad nahka tõhusalt.
Pakendis on 24 tabletti. Ühest tabletist jätkub mitmeks pesukorraks.

Saksa firma Ben and Anna asutajad, arendajad ja partnerid nii töös kui eraelus Anna ja Ben kosmeetikasarja loomise idee kasvas vajadusest deodorandi järele, mis ei sisaldaks tavakosmeetikas tavapäraseid alumiiniumisoolasid, parabeene ega ftalaate. Ben and Anna julmusevabad ja vegan kosmeetikatoodete retseptid koosnevad vaid kontrollitud looduslikest koostisosadest.

Anna ja Beni jaoks on oluline ka plastiku kasutamise vähendamine ja seetõttu on brändi tooted pakendatud biolagunevast paberist või taaskasutusele suunamist võimaldavatesse klaas- ja alumiiniumpakenditesse. Iga Ben and Anna toote ost toetab keskkonnaorganisatsiooni One Earth – One Ocean, mis puhastab spetsiaalsete laevadega ookeani plastprügist ja suunab selle ümbertöötlemisse. Anna koos Ben and Annaga panus plastikuvaba vannitoa elustiili arengusse!


Ainult välispidiseks kasutamiseks. Hoia lastele kättesaamatus kohas. Hoia silma sattumast.


Tee tablett peopesal märjaks ja kasuta tekkivat vahtu pesemiseks.