Puhastuspalsam, 30 ml Vaata täismõõdus

Puhastuspalsam, 30 ml

16,47 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Puhastuspalsam, 30 ml

Rohkem infot

Puhastuspalsami geelist piimjaks palsamiks muutuv kerge tekstuur puhastab põhjalikult, hooldab õrnalt ja värskendab kirgastavalt. Puhastuspalsam sobib igale nahaseisundile ning on mõeldud kasutamiseks hommikuti ja õhtuti. Saksamaa Rügeni saare kriiti, kaselehetõmmist ja aprikoosiõli sisaldav õrn koostis eemaldab põhjalikult mustuse ja meigi. Puhastuspalsam hoiab alles naha loomuliku rasu- ja niiskustasakaalu ning valmistab naha parimal moel ette näohoolduse järgmisteks sammudeks. Näopuhastajal on tagasihoidlik aroom ja tänu sellele sobib see nii naistele kui meestele.

Ka sina saad olla jätkusuutlik: tänu puhastuspalsami uuenduslikule, vähese veesisaldusega koostisele kulub seda vähe ja nii kulub ka pakenditele vähem materjali. Niiskele nahale kandes muutub palsam leebelt puhastavaks näopiimaks.

100% loodus- ja/või mahekosmeetika alates 1967, sertifitseeritud vastavalt NATRUE-standardile. Ei sisalda sünteetilisi lõhna-, värv- ja säilitusaineid, mineraalõlisid, parabeene, silikoone ega PEG-ühendeid. Tooraine pärineb võimalusel sertifitseeritud mahepõllundusest, mis on biodünaamilise kvaliteediga ja toodetud õiglase kaubanduse põhimõtetest lähtuvalt.
www.drhauschka.ee


Kanna hommikul ja õhtul pähklisuurune kogus kergelt niiskele näole. Masseeri tekkinud piim õrnalt nahale ja pese leige veega maha. Ripsmetuši, silmalaineri ja lauvärvi eemaldamiseks soovitame kasutada Dr. Hauschka silmameigieemaldajat.
Sobib kasutamiseks nii naistele kui meestele.