Kõrgema klassi kollageen, 300 g Vaata täismõõdus

Kõrgema klassi kollageen, 300 g

25,62 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Kõrgema klassi kollageen, 300 g

Rohkem infot

Kõrgema klassi hüdrolüüsitud kollageen on pärit vabalt kasvanud rohumaaveistelt (päritolu: Inglismaa). Rohutoidul oleva veise lihas-, luu- ning koestruktuur, millest tehakse ka kollageeni, on terve ja seetõttu parimate kvaliteediomadustega. Hüdrolüüsil lõhustatakse kollageenimolekulid väiksemateks kollageenipeptiidideks, mis imenduvad hästi, on kehale hästi omastatavad ning seeditavad.

Kollageen on meie keha peamine struktuurvalk, moodustades 25–35% kogu keha valkudest ning on sidekoe peamine komponent, millel on oluline roll kõõluste, naha, lihaste ja luude struktuuris. Kollageeni tähtsaim roll ongi olla naha struktuuri moodustajaks.

Vananedes väheneb kollageeni tootmine kehas ja see väljendub kortsude tekkes, liigeste valulikkuses, naha kuivuse suurenemises ja elastsuse vähenemises, ilmneb üldine elujõu langus. Kas teadsid, et 45. eluaastaks on kollageenivarude tootmine vähenenud juba 30%? Kollageenivarusid vähendavad ka füüsiliselt raske töö, tugevad treeningud, vähene uni, stress, suitsetamine, liigne suhkrutarbimine ja päikesekiirgus, mistõttu on vaja varusid pidevalt täiendada.

Kollageeni maksimaalse taseme saavutamiseks on vajalik toituda mitmekesiselt ning toitainerikkalt, kuid meie toit võib olla kohati üsna toitainevaene, seega ei pruugi me toidust vajalikku kollageeni kätte saada ning selle lisaks manustamine tuleks võtta igapäevaste harjumuste hulka.


Energiat 1615 kJ/380 kcal
Rasvad 0 g
Süsivesikud 0 g
Valgud 95 g
Kiudained 0 g
Sool 1,5 g


Lisa 1 supilusikatäis (10 g) toodet iga päev oma toitudesse, mahlale, smuutile, et tõsta kollageenitaset organismis.
Toode sobib rasedatele ja rinnaga toitvatele emadele.