Foolhape DHA-ga, 90 kapslit Vaata täismõõdus

Foolhape DHA-ga, 90 kapslit

32,94 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Foolhape DHA-ga, 90 kapslit

Rohkem infot

Toidulisand. Toode on välja töötatud tarbimiseks enne rasedust ning raseduse ajal. Foolhape (folaat) on B-grupi vitamin, mis aitab vähendada väsimust ja kurnatust, toetab immuunsüsteemi ja normaalseid psühholoogilisi funktsioone. Foolhape on ülioluline toitaine rakkude jagamise ning vereloome protsesside toetamiseks.
Foolhapet soovitatakse võtta kõigil rasedust planeerivatel naistel ning jätkata selle manustamist kuni vähemalt 12. rasedusnädalani. Tootele on lisatud ka DHA’d. See asendamatu oomega-3-rasvhape toetab raseduse ajal areneva loote aju ning silmade arengut.
Toode on nisu, soja, lisatud soola, pärmi, täite- ja sideainete vaba.

1999. loodud Suurbritannia pereettevõte Viridian on teadusuuringutele toetuvaid ja terviklikku toimeinete spektrit pakkuvate looduslike ja mahesertifitseeritud toidulisandite tootja. Tablettide valmistamiseks kasutatakse sageli ligi 50% ulatuses täite-, liim-, maitse- ja värvaineid. Seepärast on Viridian valinud oma toodete vormiks kapslid, õlid ja tinktuurid – võid olla kindel, et nendes toidulisandite koostises on ainult 100% aktiivained.


Ära ületa päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust! Toidulisandit ei kasutata mitmekesise toitumise ja tervisliku eluviisi asendajana. Hoia jahedas, kuivas ja lastele kättesaamatus kohas!


1 kapsel sisaldab: DHA (dokosaheksaeenhape) 10 mg, foolhape 400ug (200%*). *- % ööpäevasest soovitatavast kogusest


1-2 kapslit päevas söögi ajal.