Vedel klorofüll, 125 ml Vaata täismõõdus

Vedel klorofüll, 125 ml

32,94 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Vedel klorofüll, 125 ml

Rohkem infot

Toidulisand. Vedel klorofüll on taimne vedelik, mida ekstraheeritakse lutsernirohust; ilma säilitusainete ja kunstlike värvaineteta ning looduslähedase, eheda maitsega. Klorofüll on roheline pigment, mida toodavad taimed ja vetikad. See on enamiku roheliste toitude kõige olulisem ja toitvam element. Fotosünteesi jaoks ülioluline klorofüll aitab taimedel neelata päikesevalgusest vajalikku energiat kudede ehitamiseks.

Kiki Health vedel klorofüll on:
• ilma säilitusainete ja kunstlike värvaineteta;
• looduslähedase, rohtu meenutava maitsega.
• Pane tähele! Toode võib määrida.

Suurbritannia brändi Kiki Health loojad on kindlad, et vaid kõige puhtamast ja kõrgema kvaliteediga toorainest on võimalik valmistada kõige väekamaid toidulisandeid. Maksimaalse biosaadavuse kindlustamiseks ja säilitamiseks valitakse koostisaineid ja tootmismeetodeid väga hoolikalt. Kiki Health ei kasuta oma toodetes kunstlikke koostisosi ega mahtu lisavaid aineid.


Ära ületa päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust! Toidulisandit ei kasutata mitmekesise toitumise ja tervisliku eluviisi asendajana. Hoia jahedas, kuivas ja lastele kättesaamatus kohas!


Kunstlike magus-, säilitus- ja täitainetevaba. Ei sisalda gluteeni- ega nisu.


Täiskasvanutele 1 sl (15 ml) segatud klaasi vee või mahlaga 1-3x päevas, eelistatult tühjale kõhule. Lastele 1 tl (5 ml) päevas segatud vee või mahlaga. Loksuta enne avamist! Avatuna säilita külmkapis. Pane tähele! Toode võib määrida.