Soolepuhastaja (psülliumi ja kiudainete kompleks) 260g Vaata täismõõdus

Soolepuhastaja (psülliumi ja kiudainete kompleks) 260g

42,09 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Soolepuhastaja (psülliumi ja kiudainete kompleks) 260g

Rohkem infot

Toidulisand. Tootes sisalduvad psülliumi e. kõrbe teelehe seemnete kestad ja linaseemned on ühed parimad ja külluslikumad looduslikud kiudainete allikad, mis sisaldavad suurel hulgal nii vees lahustuvaid kui lahustumatuid kiudaineid. Taimedes esinevad kiud pehmendavad väljaheidet, milletõttu soolestik toimib paremini. Samuti puhastavad nende kiud tõhusalt soolestikku, sidudes endaga kahjulikke ühendeid.
Psüllium on tuntud oma väga kõrge kiudainesisalduse poolest ning seda kasutatakse enamasti seedeprobleemide korral, nagu kõhukinnisus ja -lahtisus. Kuid uuringud on näidanud, et psüllium võib alandada ka kõrget kolesterooli taset ja mõjuda hästi veresuhkrule ning II tüüpi diabeedi korral. Samuti soodustab südame tervist ja aidab hoida kaalu kontrolli all. Loe lähemalt psülliumi kohta.
Kurkum soodustab keha seedemahlade aktiivsust ning aitab säilitada maksa funktsioone. Mustikas on hea ainevahetuse aktiveerija sisaldades mitmeid kasulikke looduslikke suhkruid, orgaanilisi happeid, vitamiine C, B1, B2, PP, karotiini, park- ja pektiin-, värv- ja mineraalaineid nagu mangaan ja raud. Piimhappebakterid toetavad soolestiku mikrofloorat ning osalevad aktiivselt toitainete lõhustamises ja imendumises. Piparmünt rahustab soole tööd ja annab tootele meeldiva aroomi.

Ecosh on esimene eestimaine tunnustatud toidulisandite tootja ning müüja maailmas.
Ecosh on ettevõte, kes teadlikult ühendab looduse väe ja teadusepõhise meditsiini, sest nad usuvad, et sellest koostööst sünnib tõeline vägi. Tulemuseks on puhtad, looduslikud, kindla koostise ja toimeaine kogusega kontrollitud tooted, mis on välja töötatud koostöös oma ala tunnustatud teadlaste, terapeutide ja ülikoolidega.
Ettevõtte juhtimissüsteemile ning toidulisandite tootmisele on omistatud rahvusvahelistele kvaliteedinõuetele vastav ISO 22000:2018 sertifikaat.


Ära ületa päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust! Toidulisand ei asenda mitmekülgset ja tasakaalustatud toitumist ning tervislikku eluviisi. Hoida lastele kättesaamatus kohas.


Segada 1 supilusikatäis pulbrit vee, mahla või jogurtiga ning tarvita vastavalt skeemile:
Korraline soolepuhastus: kuuajaste kuuridena 2-4 korda aastas, 1-2 spl täis pulbrit 1-2 klaasi veega. Päeva jooksul juua ohtralt vett.
Kaalulangetamise toetamine: 1 spl 30 minutit enne sööki 2 x päevas. NB! Iga kord juua peale klaas vett, 15 minuti pärast veel üks klaas vett, siis alles 15 minuti pärast hakata sööma.
Kui Teil on kalduvus kõhukinnisuseks: Igapäevaselt 1 spl 1 x päevas hommikuti. Võib lisada pudrule. NB! Alati jooge peale 1 klaas vett !