Suukaudne pihusti B12 vitamiin, 25 ml Vaata täismõõdus

Suukaudne pihusti B12 vitamiin, 25 ml

29,28 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Suukaudne pihusti B12 vitamiin, 25 ml

Rohkem infot

Toidulisand. B12 vitamiin kroomi ja rohelise tee ekstraktiga. Aprikoosimaitseline. Unikaalne pihusti tagab B12 vitamiini parema imendumise läbi suu limaskesta otse vereringesse, seedekulglat läbimata. Tõhus alternatiiv tablettidele ja kapslitele. B12 vitamiin aitab vähendada väsimust, toetab psühholoogilisi funktsioone ning punaste vereliblede moodustumist.

BetterYou on uuenduslik toidulisandite bränd Suurbritanniast, kes tõi koostöös Cardiffi Ülikooliga esimesena maailmas turule vitamiinide- ja mineraalainete suukaudsed pihused ning nahakaudselt kasutatava magneesiumipihuse. Suukaudselt pihustatavad toidulisandid imenduvad läbi suu limaskesta märkimisväärselt tõhusamalt ja kiiremini võrreldes tablettide ja kapslitega. Seetõttu sobvad pihused hästi ka neile, kellel on neelamisraskused.


Hoia toatemperatuuril, kaitstuna otsese päikesevalguse eest. Hoia lastele kättesaamatus kohas. Ära ületa päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust. Toidulisandit ei kasutata tasakaalustatud toitumise ja tervisliku eluviisi asendajana.


B12 vitamiin 1200 µg (48,000 %*), kroom 40 µg (100 %*), rohelise tee ekstrakt 0,5 mg (*­ % ööpäevasest soovitatavast annusest).


Ei sisalda kunstlikke lõhna- ja maitseaineid.


Vajuta pumbale 3x, et vedelik hakkaks välja tulema. Loksuta enne iga kasutamist. Pihusta toodet suhu või põse siseküljele. Päevane annus: 4 pihustust päevas (pakendis 160 pihustust). Peale kasutamist sulge toode korgiga.