Immuno Eliksiir Astelpaju öko, 500 ml Vaata täismõõdus

Immuno Eliksiir Astelpaju öko, 500 ml

69,54 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Immuno Eliksiir Astelpaju öko, 500 ml

Rohkem infot

Toidulisand. Chaga sisaldab B-vitamiini, flavonoide, vaske, kaltsiumi, kaaliumi, mangaani, tsinki ja rauda. Üheks oluliseks mehhanismiks haiguste tekkel on oksüdatiivne stress ja seetõttu ka võime sellele vastu seista ehk antioksüdantsus. Antioksüdantide tarbimise kaudu saab mõjutada haigestumist ja haiguste ravi. Astelpaju (Hippophaë rhamnoides)
Astelpaju marjad on üks täiuslikumaid taimsete vitamiinide allikaid: sisaldavad suures koguses C-vitamiini, vitamiine B1, B2, B6, B15, P, K ja E ning karotinoide, rasvhappeid, mineraalaineid.
• stimuleerib immuun- ja hormonaalsüsteemi tegevust
• üldtugevdav vahend gripi ja teiste külmetushaiguste ajal, pärast operatsioone ja traumasid
• reuma ja podagra puhul, veresoonte lupjumise ja vegetatiivse närvisüsteemi häirete korral
• kiirendab kudede taastumist
Raudrohi (Achillea millefolium) omab mikroobivastast toimet ning seda on rahvameditsiinis kasutatud reuma, lihasvalude ja haavade ravis.
Männikasvud (Pinius sylvestris) - männist valmistatud õlil on põletikuvastane toime ning see stimuleerib immuunsüsteemi muutes organismi haigustele vähem vastuvõtlikuks.
Mesi sisaldab üle 200 erineva ühendi. Neist peamised on rafineerimata fruktoos, glükoos ning vesi. Lisaks C, D ja E-vitamiinid ning kaltsium, raud, naatrium, kaalium, magneesium ning taimedelt pärit bioaktiivsed ained. Mee tarbimine võib aidata tugevdada organismi vastupanuvõimet haigustele.


Enne hommiku- ja õhtusööki 25 ml korraga. Avatult hoida külmkapis. Enne avamist loksuta pudelit.