Suukaudne pihusti tsink, 50 ml Vaata täismõõdus

Suukaudne pihusti tsink, 50 ml

29,28 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Suukaudne pihusti tsink, 50 ml

Rohkem infot

Tidulisand. Sidruni- ja laimimaitseline.

• Tsink toetab naha, küünte ja juuste tervist ning immuunsüsteemi, kaitseb rakke oksüdatiivse stressi eest, hoiab silmade tervist.
• Tsink on mineraal, mida keha ei suuda toota ega säilitada. Sellegipoolest osaleb see paljudes peamistes ensüümreaktsioonides ja on kehas üks olulisemaid mikroelemente.
• Mugav ja maitsev alternatiiv tablettidele ja kapslitele.
• Teadusuuringutele toetudes arendatud viis viia toitained suu limaskesta kaudu otse vereringesse.
• Tillukesed piisakesed imenduvad kiiresti ja kindlustavad toitaine kiire omastamise.

BetterYou on uuenduslik toidulisandite bränd Suurbritanniast, kes tõi koostöös Cardiffi Ülikooliga esimesena maailmas turule vitamiinide- ja mineraalainete suukaudsed pihused ning nahakaudselt kasutatava magneesiumipihuse. Suukaudselt pihustatavad toidulisandid imenduvad läbi suu limaskesta märkimisväärselt tõhusamalt ja kiiremini võrreldes tablettide ja kapslitega. Seetõttu sobvad pihused hästi ka neile, kellel on neelamisraskused.


Ära ületa päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust – üleliigsel tarbimisel võib olla kõhtu lahtistav toime! Toidulisandit ei kasutata mitmekesise toitumise ja tervisliku eluviisi asendajana. Hoia toatemperatuuril, eemal otsesest päikesevalgusest ja lastele kättesaamatus kohas!


Tsink 10 mg (100%*). *=päevasest soovituslikust annusest


Pihusta 5 pihusetäit päevas põse siseküljele. Loksuta enne kasutamist! Avamise järel tarbi 6 kuu jooksul.