Vegan igapäevane tervisepihusti, 25 ml Vaata täismõõdus

Vegan igapäevane tervisepihusti, 25 ml

34,77 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Vegan igapäevane tervisepihusti, 25 ml

Rohkem infot

Toidulisand. Marjamaitseline. Unikaalne pihusti tagab 4 igapäevaselt vajaliku toitaine parema imendumise läbi suu limaskesta otse vereringesse, seedekulglat läbimata. Sisaldab taimset päritolu D3-vitamiini, B12-vitamiini, rauda ja joodi.

BetterYou on uuenduslik toidulisandite bränd Suurbritanniast, kes tõi koostöös Cardiffi Ülikooliga esimesena maailmas turule vitamiinide- ja mineraalainete suukaudsed pihused ning nahakaudselt kasutatava magneesiumipihuse. Suukaudselt pihustatavad toidulisandid imenduvad läbi suu limaskesta märkimisväärselt tõhusamalt ja kiiremini võrreldes tablettide ja kapslitega. Seetõttu sobvad pihused hästi ka neile, kellel on neelamisraskused.


Hoia toatemperatuuril, kaitstuna otsese päikesevalguse eest ja lastele kättesaamatus kohas. Ära ületa päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust. Toidulisandit ei kasutata tasakaalustatud toitumise ja tervisliku eluviisi asendajana.


4 pihustust sisaldab: vitamiin D3 75 μg (3000 IU) 1500 %, vitamiin B12 6 μg 240 %, raud 5 mg 36 %, jodiin 150 μg 100 % (% ööpäevasest soovitatavast annusest).


Ei sisalda kunstlikke lõhna- ja maitseaineid.


Vajuta pumbale 3x, et vedelik hakkaks välja tulema. Loksuta enne iga kasutamist. Pihusta toodet 4x suhu või põse siseküljele. Peale kasutamist sulge toode korgiga.