Antioksüdantide kompleks, 90 kapslit Vaata täismõõdus

Antioksüdantide kompleks, 90 kapslit

45,75 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Antioksüdantide kompleks, 90 kapslit

Rohkem infot

Toidulisand. Antioksüdandid nagu vitamiinid A, C, E ja mineraalained nagu tsink ja seleen on ained, mis pidurdavad ja reguleerivad vabade radikaalide teket. Terves organismis valitseb antioksüdantide ja vabade radikaalide vahel tasakaal. Vabad radikaalid muutuvad aga ohtlikuks, kui tasakaal saab rikutud. Vabade radikaalide ülekaalu põhjustavad reostunud õhk, tubaka suits, alkohol, keskkonnamürgid, stress, infektsioonilised ja kroonilised haigused, kantserogeene sisaldavate toiduainete söömine ja mõned ravimid.
Antioksüdantide kompleksis:
* vitamiin E ja seleen aitavad kaitsta rakke oksüdatiivse stressi eest;
* vitamiin A aitab kaasa immuunsüsteemi normaalsele talitlusele;
* tsink aitab kaasa tervislikule südame-veresoonkonna süsteemile;
* C vitamiin aitab kaasa normaalsele energiavahetusele ja närvisüsteemi normaalsele talitlusele;
* viinamarjaseemne ekstrakt on antioksüdantse kaitsega ja toetab südame veresoonkonna tervist.

Ecosh on esimene eestimaine tunnustatud toidulisandite tootja ning müüja maailmas.
Ecosh on ettevõte, kes teadlikult ühendab looduse väe ja teadusepõhise meditsiini, sest nad usuvad, et sellest koostööst sünnib tõeline vägi. Tulemuseks on puhtad, looduslikud, kindla koostise ja toimeaine kogusega kontrollitud tooted, mis on välja töötatud koostöös oma ala tunnustatud teadlaste, terapeutide ja ülikoolidega.
Ettevõtte juhtimissüsteemile ning toidulisandite tootmisele on omistatud rahvusvahelistele kvaliteedinõuetele vastav ISO 22000:2018 sertifikaat.


Ravimite tarvitamise korral konsulteerida arsti või terapeudiga. Ära ületa päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust! Toidulisand ei asenda mitmekülgset ja tasakaalustatud toitumist ning tervislikku eluviisi. Hoida lastele kättesaamatus kohas.


C-vitamiin (kaltsium L-askorbaat ja L-askorbüül-6-palmitaat) (2 kapslit- 500mg) (%NRV 625%), viinamarjaseemne ekstrakt (Vitis vinifera) (2 kapslit- 300mg), E-vitamiin (D-a-tokoferüülhappesuktsinaat) (2 kapslit- 60mg) (%NRV 666%), luteiin (2 kapslit- 20mg), tsink (tsinkdiglütsinaat) (2 kapslit- 20mg) (%NRV 200%), A-vitamiin (retinüülpalmitaat) (2 kapslit- 700μg) (%NRV 87,5%) seleen (L-selenometioniin) (2 kapslit- 150 μg) (%NRV 273%) % NRV*- protsent päevasest võrdluskogusest täiskasvanutele


1-2 kapslit päevas koos tasakaalustatud toiduga vastavalt terapeudi või arsti soovitusele. Manustada koos rasvu sisalduva toiduga.