Eeterlike õlide segu "Hinga sügavalt", 5 ml Vaata täismõõdus

Eeterlike õlide segu "Hinga sügavalt", 5 ml

20,13 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Eeterlike õlide segu "Hinga sügavalt", 5 ml

Rohkem infot

Segu 100% looduslikest eeterlikest õlidest (eukalüpt, kuuseokkad) on suurepärane soojendavaks ja hingamisteesid avavaks vanniks, eriti jahedal aastaajal.
Tunne ja naudi looduslike eeterlike õlide omadusi: eukalüpt puhastav, tugevdav ja värskendav; kuuseokkad on tugevdava ja ergutava toimega.

Puhas loodus. Täiuslik tasakaal. Need on 1986. aastal Lõuna-Saksamaal Baieri Alpides loodud firma kaks tunnuslauset. Armastus looduse ning austus inimkonna ja keskkonna vastu on 100% ehedaid ja üksnes mahedalt või biodünaamiliselt sertifitseeritud ülipuhtaid eeterlikke õlisid tootva Primavera põhimõte. “Me lähtume kõikide otsuste tegemisel teadmisest, et puhas loodus toob täiusliku tasakaalu. Primavera jaoks tähendab see planeedil õhkõrnade sammudega astumist, võttes vaid seda, mida vajame ning andes tagasi seda, mida suudame,” ütlevad firma asutajad ja juhid Ute Leube ja Kurt Ludwig Nübling.


Kasuta aroomilambis, difuuseris või lisa vannivette 10 tilka 3 spl meresoola kohta. Lastele alla 6 eluaasta soovitame kasutada ka kehahoolduseks. Lisa 3-4 tilka 50 ml mandliõli hulka. Peale avamist kasuta 6 kuu jooksul.