Komplekt huulepalsami valmistamiseks Vaata täismõõdus

Komplekt huulepalsami valmistamiseks

36,60 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Komplekt huulepalsami valmistamiseks

Rohkem infot

Tee ise huulepalsam!
Karbis on: rafineerimata sheavõi 20 ml, külmpressitud aprikoosiseemneõli 10 ml, apelsini eeterlik õli 2 ml, litši eeterlik õli 2 ml.

Puhas loodus. Täiuslik tasakaal. Need on 1986. aastal Lõuna-Saksamaal Baieri Alpides loodud firma kaks tunnuslauset. Armastus looduse ning austus inimkonna ja keskkonna vastu on 100% ehedaid ja üksnes mahedalt või biodünaamiliselt sertifitseeritud ülipuhtaid eeterlikke õlisid tootva Primavera põhimõte. “Me lähtume kõikide otsuste tegemisel teadmisest, et puhas loodus toob täiusliku tasakaalu. Primavera jaoks tähendab see planeedil õhkõrnade sammudega astumist, võttes vaid seda, mida vajame ning andes tagasi seda, mida suudame,” ütlevad firma asutajad ja juhid Ute Leube ja Kurt Ludwig Nübling.


Sulata 20 ml sheavõid madalal kuumusel veevannil. Huulepalsamile annab meeldiva tekstuuri, kui lisad sheavõile 5 ml aprkoosiseemneõli. Puuviljaseks aroomiks lisa huulepalsamile 4 tilka litšiõli ja 8 tilka apelsiniõli. Vala segu purgikesse ja lase vähemalt 1 päev taheneda.