Menstruatsioonivaevuste õli, 50 ml Vaata täismõõdus

Menstruatsioonivaevuste õli, 50 ml

34,77 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Menstruatsioonivaevuste õli, 50 ml

Rohkem infot

Naiste elu kulgeb igakuiste tsüklitena - on kerguse ja inspiratsiooniga täidetud teotahtelisi päevi, aga on ka sissepoole olemist ja tundlikkust täis aega. Need rütmilised lained hoiavad naised pidevas liikumises nii füüsilises kui emotsionaalses mõttes. Aroomiteraapia tuleb appi kuupuhastuse tujukõikumiste ja valulikkuse puhul.
Sensuaalse aroomiga õli toob kergendustunde menstruatsioonivaevuste puhul ja soodustab rahulikku olemist. Muskaatsalvei on aroomiteraapias tuntud kui naiste õli ja sellel on märkimisväärne mõju hormoonidest sõltuvate tujumuutuste tasakaalustamisel, samuti füüsilise ebamugavustunde leevendamisel. Ilang-ilang on tõhusalt rahustav ja lõõgastav ning lisab turvatunnet ja soojust. Granaatõuna- ja kuningakepiõli on nahka niisutavad.

Puhas loodus. Täiuslik tasakaal. Need on 1986. aastal Lõuna-Saksamaal Baieri Alpides loodud firma kaks tunnuslauset. Armastus looduse ning austus inimkonna ja keskkonna vastu on 100% ehedaid ja üksnes mahedalt või biodünaamiliselt sertifitseeritud ülipuhtaid eeterlikke õlisid tootva Primavera põhimõte. “Me lähtume kõikide otsuste tegemisel teadmisest, et puhas loodus toob täiusliku tasakaalu. Primavera jaoks tähendab see planeedil õhkõrnade sammudega astumist, võttes vaid seda, mida vajame ning andes tagasi seda, mida suudame,” ütlevad firma asutajad ja juhid Ute Leube ja Kurt Ludwig Nübling.


Masseeri kergete liigutustega alakõhule, alaseljale ja reite sisekülgedele.