Kompleks immuususele, 30 kapslit Vaata täismõõdus

Kompleks immuususele, 30 kapslit

47,58 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Kompleks immuususele, 30 kapslit

Rohkem infot

Toidulisand. Beetaglükaanid on ained, mida leidub looduses nisu, pärmi ja raviseente rakuseintes. Beetaglükaanid stimuleerivad tugevalt organismi vastupanuvõimet, aidates kehal seega võidelda viiruste, bakterite ja muude haigustekitajatega.
C-vitamiin on keha jaoks esmatähtis toitaine, kuna see toetab immuunsüsteemi, luude, igemete, hammaste ja naha tervist. Lisaks toetab C-vitamiin kollageeni tootmisprotsessi nahas ning aitab kaitsta rakke oksüdatiivse stressi eest. C-vitamiin aitab hoida normaalset energiataset ja toetab ka psühholoogilisi funktsioone.
Tsink ja D-vitamiin on samuti tõhusad immuunsüsteemi toetajad. Tootes sisalduv D-vitamiin on veganpäritolu.
Toode on nisu, soja, lisatud soola, pärmi, täite- ja sideainete vaba.

1999. loodud Suurbritannia pereettevõte Viridian on teadusuuringutele toetuvaid ja terviklikku toimeinete spektrit pakkuvate looduslike ja mahesertifitseeritud toidulisandite tootja. Tablettide valmistamiseks kasutatakse sageli ligi 50% ulatuses täite-, liim-, maitse- ja värvaineid. Seepärast on Viridian valinud oma toodete vormiks kapslid, õlid ja tinktuurid – võid olla kindel, et nendes toidulisandite koostises on ainult 100% aktiivained.


Ära ületa päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust! Toidulisandit ei kasutata mitmekesise toitumise ja tervisliku eluviisi asendajana. Hoia jahedas, kuivas ja lastele kättesaamatus kohas!


1 kapsel sisaldab: beeta 1,3/1,6 glükaan 250 mg, C-vitamiin (magneesiumaskorbaat) 200 mg (250%*), tsink (tsitraat) 10 mg (100%*), D3-vitamiin (1000IU) 25ug (500%*). *- % ööpäevasest soovitatavast kogusest.


1 kapsel päevas söögi ajal.