Pihustatav multivitamiin täiskasvanutele, 25 ml Vaata täismõõdus

Pihustatav multivitamiin täiskasvanutele, 25 ml

27,45 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Pihustatav multivitamiin täiskasvanutele, 25 ml

Rohkem infot

Toidulisand. Mustsõstra- ja ploomimaitseline. Toetab üldist tervist, immuunsüsteemi ja vähendab väsimust. Sisaldab 14 igapäevaselt vajalikku vitamiini ja mineraali, unikaalne pihusti tagab parema imendumise läbi suu limaskesta.

BetterYou on uuenduslik toidulisandite bränd Suurbritanniast, kes tõi koostöös Cardiffi Ülikooliga esimesena maailmas turule vitamiinide- ja mineraalainete suukaudsed pihused ning nahakaudselt kasutatava magneesiumipihuse. Suukaudselt pihustatavad toidulisandid imenduvad läbi suu limaskesta märkimisväärselt tõhusamalt ja kiiremini võrreldes tablettide ja kapslitega. Seetõttu sobvad pihused hästi ka neile, kellel on neelamisraskused.


Hoia toatemperatuuril, kaitstuna otsese päikesevalguse eest ja lastele kättesaamatus kohas. Ära ületa päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust! Toidulisandit ei kasutata tasakaalustatud toitumise ja tervisliku eluviisi asendajana.


Sobib taimetoitlastele. Ei sisalda kunstlikke lõhna- ja maitseaineid.


Vajuta pumbale 3x, et vedelik hakkaks välja tulema. Loksuta enne igat kasutamist. Pihusta toodet suhu või põse siseküljele. Päevane annus: 4 pihustust päevas (pakendis 32 päeva annus). Peale kasutamist sulge toode korgiga.