DLux suukaudne pihusti D+K2 vitamiin, 12 ml Vaata täismõõdus

DLux suukaudne pihusti D+K2 vitamiin, 12 ml

25,62 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
DLux suukaudne pihusti D+K2 vitamiin, 12 ml

Rohkem infot

Toidulisand. Piparmündimaitseline. Unikaalne pihusti tagab vitamiinide parema imendumise läbi suu limaskesta otse vereringesse, seedekulglat läbimata. K2 vitamiin toetab normaalset vere hüübimise protsessi. D3-vitamiin toetab immuunsüsteemi ning aitab hoida luude normaalset seisundit.

BetterYou on uuenduslik toidulisandite bränd Suurbritanniast, kes tõi koostöös Cardiffi Ülikooliga esimesena maailmas turule vitamiinide- ja mineraalainete suukaudsed pihused ning nahakaudselt kasutatava magneesiumipihuse. Suukaudselt pihustatavad toidulisandid imenduvad läbi suu limaskesta märkimisväärselt tõhusamalt ja kiiremini võrreldes tablettide ja kapslitega. Seetõttu sobvad pihused hästi ka neile, kellel on neelamisraskused.


Hoia toatemperatuuril, kaitstuna otsese päikesevalguse eest ja lastele kättesaamatus kohas. Ära ületa päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust. Toidulisandit ei kasutata tasakaalustatud toitumise ja tervisliku eluviisi asendajana.


Vitamiin D3 3000 iu/ 75 µg (1500 %*), vitamiin K2 (MK-7) 75 µg (100 %*) (*­ % ööpäevasest soovitatavast annusest)


Ei sisalda kunstlikke lõhna- ja maitseaineid.


Vajuta pumbale 3x, et vedelik hakkaks välja tulema. Loksuta enne iga kasutamist. Pihusta toodet suhu või põse siseküljele. Peale kasutamist sulge toode korgiga.