Suukaudne pihusti C-vitamiin, 50 ml Vaata täismõõdus

Suukaudne pihusti C-vitamiin, 50 ml

25,62 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Suukaudne pihusti C-vitamiin, 50 ml

Rohkem infot

Toidulisand. Pakendist jätkub 32 päevaks. Naturaalse kirsi-granaatõuna maitsega. Optimaalne taimset päritolu C-vitamiini kogus kiiresti imenduva pihusena immuunsüsteemi toetuseks ja rakkude kaitsmiseks oksüdatiivse stressi eest. Cardiffi ülikooliga välja töötatud mugav ja maitsev alternatiiv tablettidele ja kapslitele. Teadusuuringutele toetudes arendatud viis viia C-vitamiin suu limaskesta kaudu otse vereringesse. Tillukesed piisakesed imenduvad kiiresti ja kindlustavad toitaine tõhusa omastamise. C-vitamiin aitab vähendada väsimust ja kurnatust ning toetab normaalseid psühholoogilisi funktsioone, samuti kaitseb C-vitamiin rakke oksüdatiivse stressi eest.

BetterYou on uuenduslik toidulisandite bränd Suurbritanniast, kes tõi koostöös Cardiffi Ülikooliga esimesena maailmas turule vitamiinide- ja mineraalainete suukaudsed pihused ning nahakaudselt kasutatava magneesiumipihuse. Suukaudselt pihustatavad toidulisandid imenduvad läbi suu limaskesta märkimisväärselt tõhusamalt ja kiiremini võrreldes tablettide ja kapslitega. Seetõttu sobvad pihused hästi ka neile, kellel on neelamisraskused.


Ära ületa päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust! Toidulisandit ei kasutata mitmekesise toitumise ja tervisliku eluviisi asendajana. Hoia toatemperatuuril, eemal otsesest päikesevalgusest ja lastele kättesaamatus kohas!


5 pihustust sisaldab 120 mg C-vitamiini (150% päevasest soovituslikust annusest).


Enne esimest kasutust pumpa 3 korda, et vedelik hakkaks liikuma. Loksuta enne kasutamist. Pihusta igapäevaselt korraga või päeva jooksul 5 korda suhu või põse siseküljele. Pane tootele alati kork. Avamisel tarvita 6 kuu jooksul.