Liposoomne D3+K2 vitamiin, 15 ml pakike Vaata täismõõdus

Liposoomne D3+K2 vitamiin, 15 ml pakike

3,66 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Liposoomne D3+K2 vitamiin, 15 ml pakike

Rohkem infot

Toidulisand. Marjamaitseline liposoomne D3-vitamiin lisatud K2-vitamiiniga. D-vitamiin toetab immunsüsteemi ning lihaste ja luude tervist.
Kasutatud on vegansõbralikku D -vitamiini, mis on saadud samblikest.

Mugavalt kaasavõetav annusepakike ei sisalda alkoholi ega kunstlikke lõhna-, värvi-, säilitus- või maitseaineid. Tarbi toidulisandit otse pakist, lisa pudrudele, smuutidele, jogurtile või lahusta vees.

Mis on liposoomid? Liposoomid on tillukesed fosfolipiididest ehk meie organismi rakumembraanidele sarnasest rasvainest tilgakesed, millesse kapseldatud toimeained on kaitstud seedesüsteemis enneagse lagunemise eest ja toidulisandite toime on tänu sellele eriti tõhus.


Ära ületa päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust! Alla 18.a lastel, rasedatel või rinnaga toitvatel emadel ja retseptiravimeid tarbivatel inimestel on soovitatav enne toidulisandi võtmist arstiga konsulteerida. Toidulisandit ei kasutata mitmekesise toitumise ja tervisliku eluviisi asendajana. Hoia jahedas, kuivas ja lastele kättesaamatus kohas!


Iga annusepakikene sisaldab 3000IU D3-vitamiini (1500%*) ja 100ug K2-vitamiini (133%*). *=päevasest soovituslikust annusest.


Üks annusepakike (15 ml) päevas. Võib tarbida otse pakist või lisada paki sisu veele, smuutile, pudrule.