Suukaudne pihusti juustele, küüntele, nahale, 25 ml Vaata täismõõdus

Suukaudne pihusti juustele, küüntele, nahale, 25 ml

43,92 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Suukaudne pihusti juustele, küüntele, nahale, 25 ml

Rohkem infot

Toidulisand. Apelsini, virsiku ja mango maitseline. Sisaldab 6 võtmetähtsusega toitainet naha, juuste ning küünte tervise toetamiseks. C-vitamiin soodustab kollageeni tootmist, biotiin aitab säilitada naha tervet väljanägemist, tsink toetab juuste ja küünte tervist, pantoteenhape aitab vähendada väsimust ning kurnatust.

BetterYou on uuenduslik toidulisandite bränd Suurbritanniast, kes tõi koostöös Cardiffi Ülikooliga esimesena maailmas turule vitamiinide- ja mineraalainete suukaudsed pihused ning nahakaudselt kasutatava magneesiumipihuse. Suukaudselt pihustatavad toidulisandid imenduvad läbi suu limaskesta märkimisväärselt tõhusamalt ja kiiremini võrreldes tablettide ja kapslitega. Seetõttu sobvad pihused hästi ka neile, kellel on neelamisraskused.


Hoia toatemperatuuril, kaitstuna otsese päikesevalguse eest ja lastele kättesaamatus kohas. Ära ületa päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust – üleliigsel tarbimisel võib olla kõhtu lahtistav toime! Toidulisandit ei kasutata tasakaalustatud toitumise ja tervisliku eluviisi asendajana.


C-vitamiin 40 mg (50%), biotiin 500 μg (1000%), pantoteenhape 6 mg (100%), tsink 2 mg (20%), seleen 200 μg (364%), jood 150 μg (100%).
(% päevasest soovituslikust annusest)


Ei sisalda kunstlikke lõhna- ja maitseaineid.


Vajuta pumbale 3x, et vedelik hakkaks välja tulema. Loksuta enne iga kasutamist! Pihusta toodet 4x suhu või põse siseküljele. Peale kasutamist sulge toode korgiga.