FOOD HUGGERS, tsitruselistele, 2 tk Vaata täismõõdus

FOOD HUGGERS, tsitruselistele, 2 tk

18,30 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
FOOD HUGGERS, tsitruselistele, 2 tk

Rohkem infot

Food Huggers aitab vähendada toidujäätmeid ja aitab vähendada ühekordselt kasutatavat plasti. Food Huggers aitab säilitada toidus 23% rohkem niiskust kui kilekotid või plastmahutid. Niiskuse toidu sees hoidmine ja bakterite eemale hoidmine aitavad pikendada toidu säilivusaega.

Food Huggers kaitseb sinu järele jäänud puu- ja juurvilju väga edukalt asendades puuduva naha või koore, mis on ära lõigatud. Erinevate puu-ja juurviljade säilivusajad on erinevad. Näiteks tsitrusviljad nagu sidrunid ja laimid võivad kesta nädalaid. Samas aga tomatid nii kaua ei säili. Samuti võib puu- ja juurviljade säilivusaeg sõltuda sellest, mis küpsusastme ajal see lahti lõigati. Kindel on see, et Food Huggers-id aitavad pikendada su puu- ja juurviljade säilitusaega ja vähendavad toidu ära viskamist.

Millest on valmistatud Food Huggers-id?
Food Huggers-id on valmistatud kõrgeima kvaliteediga silikoonist. Need on 100% BPA ja ftalaadivabad. Neid tooteid on testitud sõltumatutes laborites, et kinnitada sulle, et tegemist on tippkvaliteetse materjaliga ja vastavad kõikidele toiduohutusstandarditele. Food Huggers-ites ei kasutata kunagi täiteainet. Need tooted on loodud selleks, et säilitada sinu toitu võimalikult tervislikult.

Kuidas kasutada?







Food Huggersit on lihtne kasutada toidu säilitamiseks. Lihtsalt suruge oma puu- või köögivili Food Hugger-si sisse, sellega voldib Food Hugger end toidu ümber ja loob tihendi. Seejärel pane külmkappi.

Kuidas puhastada?
Food Huggers-id on nõudepesumasinas pestavad. Kui sul ei ole nõudepesumasinat võid neid puhastada käsitsi kasutades olemasolevaid nõudepesuvahendeid.