ICONFIT VADAKUVALK 1kg Vaata täismõõdus

ICONFIT VADAKUVALK 1kg

25,77 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
  • Maheda maitse ja parima hinnaga kvaliteetproteiin
  • Kõrgeima bioloogilise väärtusega proteiin
  • Sobib nii tippsportlastele, harrastajatele ja ka siis, kui soovid lihtsalt oma menüüsse rohkem valku

Erinevad maitsed: MAASIKAS, SHOKOLAAD, VANILLI, BANAAN NING MAITSESTAMATA.

TRIPLE Fitness 100% Whey Protein – Parim instant lahustuvusega vadakuvalgu 80% kontsentraat, maheda maitsega ja parima hinnaga kvaliteetproteiin! Sellel Eestis toodetud valgul on eeskujulik aminohapete profiil, mis paneb aluse Sinu lihaste taastumisele ja kasvule! Sobib nii tippsportlastele, harrastajatele ja ka siis, kui soovid lihtsalt oma menüüsse rohkem valku.

 

Rohkem infot

Maitsestatud variantides lisaks vadakuvalgu 80% kontsentraadile kasutatud hoolika arendustöö tulemusena valitud maitseainete segu, väike kogus letsitiini lahustuvuse viimiseks ideaalini ning parima maheda magususe astme saavutamiseks imeväike kugus sukraloosi.

Vadakuvalk on kõrgeima bioloogilise väärtusega (bioloogiline väärtus näitab, kui suur osa valgust on inimese poolt kasutatav) ning sisaldab suures koguses nii asendamatuid kui asendatavaid aminohappeid.

 

Kasutamine: 

Sega 25g (väikese kuhjaga lusikatäis, kotis kaasas) pulbrit ~150-200ml veega shakeris või mikseris kuni ühtlase lahustumiseni ning tarbi koheselt.

Soovitatav 3x päevas.

Koostis:

 Vadakuvalgu kontsentraat, lõhna ja maitseaine, kakaopulber, lahustuvust parandav emulgaator sojaletsitiin (alla 1,5%), magusaine sukraloos (E955). Hoiatus: Ära tarbi seda toodet ainukese toitainete allikana. Sisaldab soja ja piimatooteid.Sokolaadimaitselise variandi valgusisaldus on napilt madalam kuna see sisaldab ka kakaopulbri.