Suuõõne haavandite geel KIN CARE 15 ml Vaata täismõõdus

Suuõõne haavandite geel KIN CARE 15 ml

25,79 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Kaitseb ja soodustab erinevatel põhjustel tekkinud suuhaavade ja -haavandite loomulikku paranemist. Põletikuvastane, niisutav, antiseptiline, taastav, väga hästi nakkuv, annab kauakestva füüsilise kaitse, kiire toimega.

Rohkem infot

Suuõõne haavandite (aftide) geel KIN CARE15 ml. Bioadhesiivne geel, mis kaitseb ja soodustab erinevatel põhjustel tekkinud suuhaavade ja -haavandite loomulikku paranemist. Põletikuvastane, niisutav, antiseptiline, taastav, väga hästi nakkuv, annab kauakestva füüsilise kaitse, kiire toimega. Koostises põletikuvastane, niisutava ja antiseptilise toimega 0,062% Aloe Vera ja suu limaskesta taastav ja niisutav 0,24% hüaluroonhape. Kõrge bionakkuvusega karbomeer toimib füüsilise kattena, mis kaitseb haavandit ja pikendab nii hüaluroonhappe kui ka Aloe Vera toimet.
Koostis: PROPYLENE GLYCOL, AQUA, CARBOMER, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM METHYLPARABEN, SODIUM HYALURONATE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, DISODIUM EDTA, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF OIL, SODIUM ETHYLPARABEN, LIMONENE