Igemegeel Perio KIN Hyaluronic 1% 30 ml, mündimaitseline Vaata täismõõdus

Igemegeel Perio KIN Hyaluronic 1% 30 ml, mündimaitseline

31,83 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Perio KIN 1% hüaluroonhappe ja 0,20% kloorheksidiiniga igemegeel on mõeldud kasutamiseks igemepõletiku profülaktikaks ülemäärase bakteriaalse katu korral ning enne ja pärast suukirurgiat. Hüaluroonhappega igemegeel on süvaniisutava toimega, tõhusama bionakkuvusega, parandab suu limaskesta elastsust ja leevendab kiiresti ebamugavustunnet suus. Geeli toimel paraneb suu limaskesta seisund silmnähtavalt juba esimese 24 h jooksul. Samuti väheneb geeli toimel märgatavalt hambakatu teke.

Rohkem infot

Igemegeel Perio KIN Hyaluronic 1% 30 ml, mündimaitseline
Periodontaalseks ja implantaadi ümbruses kasutamiseks, enne ja pärast suukirurgiat, gingiviidi profülaktikaks ülemäärase bakteriaalse katu korral.
Geel sisaldab lisaks 0,20% kloorheksidiinile 1% hüaluroonhapet, mis intensiivistab geeli igemeid tugevdavat ja toniseerivat toimet kuni viis korda. Hüaluroonhappega igemegeel on süvaniisutava toimega, tõhusama bionakkuvusega, parandab suu limaskesta elastsust ja leevendab kiiresti ebamugavustunnet suus. Geeli toimel paraneb suu limaskesta seisund silmnähtavalt juba esimese 24h jooksul. Samuti väheneb geeli toimel märgatavalt hambakatu teke.
KASUTAMINE: Kanna väike kogus geeli kaks kuni kolm korda päevas pehme hambaharja või vatitikuga igemetele ja masseeri õrnalt. Geeli võib kahjustatud piirkonda vastavalt igemete seisundile kanda ka puhta sõrmeotsaga. Pärast geeli kasutamist tuleb hoiduda suu loputamisest veega, hammaste pesemisest ning söömisest ja joomisest vähemalt poole tunni jooksul.
HOIATUSED: Mitte kasutada patsientidel, kellel on esinenud ülitundlikke reaktsioone kloorheksidiini või mõne muu geeli koostisosa suhtes. Allergilise reaktsiooni puhul tuleb geeli kasutamine koheselt lõpetada ja pöörduda abi saamiseks arsti poole. Toode on kasutamiseks täiskasvanutele ja lastele alates 6. eluaastast. Mitte alla neelata.
TEADMISEKS: Mõningatel juhtudel võib esineda maitsetundlikkuse muutumist, mis tavaliselt kiiresti möödub.
Geeli pikaajalisel kasutamisel ja mõningate toitude ning jookide nagu punane vein, kohv, tubakas mõjul võivad tekkida plekid hambaemailile või -täidisele. Plekid ei ole püsivad ja on eemaldatavad korraliku suuhügieeniga.
KOOSTIS:PROPYLENE GLYCOL, AQUA, CELLULOSE GUM, SODIUM HYALURONATE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, SODIUM METHYLPARABEN, AROMA, CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE, CITRIC ACID, METHYL SALICYLATE, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF OIL, SUCRALOSE, MENTHOL, SODIUM ETHYLPARABEN, DISODIUM EDTA, EUGENOL, LIMONENE, CINNAMAL