Kräuterhof soojendav spordigeel 150 ml Vaata täismõõdus

Kräuterhof soojendav spordigeel 150 ml

23,99 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Kräuterhof soojendav spordigeel 150 ml

Kräuterhof soojendaval spordigeelil on lõõgastav toime lihastele ja liigestele.
Kasutamine: Toimeaine mõju suurendamiseks masseerige geeli tuubi otsas oleva rullotsikuga et geel jõuaks otse lihastesse.

Kreem imendub kiiresti ning tekitab sooja tunde. See sisaldab võimsat kofeiinikompleksi kriipivat saatanaküünt punase viinapuu lehte ja arnikat. Tauriini Siberi ženšenni ja essentsiaalse rakuvõimendusfaktori uuenduslik CellActive® toimeainekompleks valmistab lihaseid ette eelseisvaks treenimiseks ning suurendab nii jõudlust kui ka vastupidavust. Kräuterhof soojendav spordigeel sobib nii soojendusfaasi toetamiseks kui ka kiireks spordiks ettevalmistamiseks samuti taastavaks lõõgastavaks massaažimeetmeks pärast sporti.
Pakend: Rullotsikuga tuub 150 ml.

Rohkem infot

Kirjeldus

Koostis: Aqua Alcohol Denat. Propylene Glycol Glycerin Vitis Vinifera Leaf Extract Acanthopanax Senticosus Root Extract Aesculus Hippocastanum Seed Extract Arnica Montana Flower Extract Harpagophytum Procumbens Root Extract Panthenol Caffeine Allantoin Chlorella Vulgaris/Lupinus Albus Protein Ferment Camphor Niacinamide Menthol Symphytum Officinale Leaf Extract Taurine Vanillyl Butyl Ether Sorbitol Glucose Ethylhexylglycerin Maltodextrin Citric Acid Lactic Acid Sodium Carbomer Sodium Hydroxide Parfum Potassium Sorbate Sodium Benzoate Phenoxyethanol Coumarin Hexyl Cinnamal Limonene Linalool Hydroxycitronellal Caramel