HYPOAllergenic Hemp primer Anti Smog 30g Vaata täismõõdus

HYPOAllergenic Hemp primer Anti Smog 30g

19,12 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
HYPOAllergenic Hemp primer Anti Smog 30g

Rohkem infot

Kirjeldus

HYPOAllergenic HEMP Anti-Smog ehk keskkonnamõjude eest kaitsev meigialuskreem-praimer on innovaatiline toode mis sisaldab kanepiseemnete ekstrakti ja aaloe lehtede mahla mis niisutab intensiivselt nahka parandab selle toonust ja tugevdab ning võitleb ka vananemise ilmingute vastu. Mineraalirikas merevetika ekstrakt loob  kaitsekihi saaste ja kahjulike välistegurite vastu.
Praimer pikendab igapäevast meigi vastupidavust samal ajal nahka niisutades ja kaitstes.

Testitud dermatoloogide järelevalve all. Sobib tundliku nahaga inimestele ning neile kellel tekivad kergelt nahaärritused.

HOIATUS: Ainult välispidiseks kasutamiseks mõeldud toode. Pärast kasutamist sulgege tihedalt. Kui toode muudab oma välimust lõhna või koostist lõpetage kasutamine. Ärrituse tekkimisel katkestage kasutamine ja pöörduge arsti poole.
HEMP sarja toode sobib ka veganitele.

ILUTEEMANT 2020 auhind!

 

Koostisosad: Aqua (Water) Glycerin Sodium Acrylates Copolymer Aloe Barbadensis Leaf Juice Lecithin Ammonium Acryloyldimethultaurate/VP Copolymer Chondrus Crispus Extract Cannabis Sativa Seed Extract Lithothamnion Calcareum Extract Ethylhexylglycerin Citric Acid Sodium Hydroxide Phenoxyethanol Potassium Sorbate Sodium Benzoate Parfum (Fragrance) Cl 19140 (Yellow 5) Cl 42090 (Blue 1).