HYPOAllergenic Hemp Skin Elixir 20g Vaata täismõõdus

HYPOAllergenic Hemp Skin Elixir 20g

21,94 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
HYPOAllergenic Hemp Skin Elixir 20g

Rohkem infot

Kirjeldus

HYPOAllergenic universaalne ja mitmeotstarbeline õlieliksiir nahale valmistab naha ette meigiks. Viie õli segu kanepiseemnetest aprikoosituumast argaania- jojoba- ja päevalilleseemnetest niisutab uuendab ja toidab nahka. C- ja E-vitamiinirikas valem on antioksüdantsete omadustega mis aeglustab naha vananemisprotsessi ja toetab selle elastsust.
Sobib eriti hästi hallile väsinud ja tuhmile nahale. Õli saab jumestuse loomulikuma ilme saamiseks kasutada üksi või koos jumestuskreemiga. Toode sobib suurepäraselt kasutamiseks ka kehal ning juustel.
Testitud dermatoloogide  järelevalve all. Sobib tundliku nahaga inimestele.

HEMP-sarja toode kanepiga. Sobib ka veganitele.

HOIATUS: Ainult välispidiseks kasutamiseks.  Kui toode muudab oma välimust lõhna või koostist lõpetage kasutamine. Hoida lastele kättesaamatus kohas!

 

Koostisosad: Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil Caprylic/Capric Triglyceride Tocopheryl Acetate Cannabis Sativa Seed OilHelianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil Argania Spinosa Kernel Oil Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil Glycine Soja (Sojabean) Oil Tocopherol Beta-Sitosterol Squalene Ascorbyl Palmitate Ascorbic Acid PEG-8 Citric Acid.