Punase ristiku kaps N90 Swanson Vaata täismõõdus

Punase ristiku kaps N90 Swanson

36,19 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Swanson Full Spectrum Red Clover Blossom Blossom and Herb aitab säilitada emotsionaalset ja füüsilist heaolu menopausi ajal ja pärast seda. Punast ristikut, tuntud ka kui kolmik, metsik ristik ja lilla ristik, leidub kogu Põhja-Ameerikas, Euroopas ning Kesk- ja Põhja-Aasias.


Omadused:

1. Menopausi Sümptomite Leevendamine:

Punase ristiku kapslid sisaldavad fütoöstrogeene, mis on taimse päritoluga ühendid, millel on östrogeeni sarnased toimed. Need võivad aidata leevendada menopausi sümptomeid, nagu kuumahood ja öine higistamine.

2. Luude Tervis:

Mõned uuringud viitavad sellele, et punane ristik võib aidata tugevdada luid ja vähendada osteoporoosi riski, eriti menopausijärgsetel naistel.

Rohkem infot

3. KARDIOVASKULAARNE TERVIS:

Punase ristiku isoflavoonid võivad aidata parandada südame-veresoonkonna tervist, vähendades “halva” LDL-kolesterooli taset ja suurendades “head” HDL-kolesterooli taset.

4. NAHA TERVIS:

Mõningaid tõendeid on selle kohta, et punase ristiku isoflavoonid võivad parandada naha elastsust ja vähendada vananemisega seotud naha muutusi, nagu kortsud ja naha kuivus.

 

5. Vere Glükoositase:

On mõningaid tõendeid, mis viitavad sellele, et punane ristik võib aidata reguleerida vere glükoositaset, mis võib olla kasulik diabeediga inimestele.

Koostis: 1 kaps sisaldab 430 Punase ristiku õie (Trifolium pratense) pulbrit.
Kasutamine: 1 kaps 2 korda päevas
Teised koostisained: želatiin, mikrokristalne tselluloos (taimne kiud), kaltsiumlauraat.
 
Tootja: USA