Dermaflora 0% pulkdeodorant Argaaniaõli 50ml Vaata täismõõdus

Dermaflora 0% pulkdeodorant Argaaniaõli 50ml

10,96 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Dermaflora 0% pulkdeodorant Argaaniaõli 50ml

Dermaflora Argaania õli pulkdeodorant hooldab ja lõhnastab õrnalt kaenlaalust nahka samas nahal hingata lastes ja selle loomulikku kaitsemehhanismi taastades. Aaloe vera niisutab ja rahustab nahka ning kaitseb seda ka peale raseerimist.Deodorant argaaniaõli ja meega koosneb kahest looduse parimast osast mis annavad lisaniisutust õrnale nahale ärritust põhjustamata. Tänu looduslikele koostisosadele ei põhjusta toote kasutamine nahaärritusi ega jäta ka riietele plekke.
Dermaflora tooted ei sisalda alumiiniumisooli parfüüme alkoholi parabeene värvaineid aldehüüde naftatooteid PEG-emulgaatorit ega kloriidi sisaldavaid biotsiide. Dermaflora tooted sobivad suurepäraselt neile kellel on lõhnaallergiad või tundlik nahk.

Rohkem infot

Kirjeldus

Koostis: Propylene Glycol Glycerin Aqua Sodium Stearate Triethylene Glycol Argania Spinosa Kernel Oil Ethylhexylglycerin Caprylyl Glycol Honey Extract Zinc Ricinoleate Tetrahydroxypropyl Ethylenediamine Laureth-3 12-Hexanediol 2-Methyl 5-Cyclohexylpentanol Phenylpropanol Tocopherol Citronellyl Methylcrotonate Bisabolol Parfum.