PIPARMÜNGIGA JA TEEPUUGA KOORIV JALAMASK 40GR Vaata täismõõdus

PIPARMÜNGIGA JA TEEPUUGA KOORIV JALAMASK 40GR

6,04 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
PIPARMÜNGIGA JA TEEPUUGA KOORIV JALAMASK 40GR

Rohkem infot

PIPARMÜNGIGA JA TEEPUUGA KOORIV JALAMASK 40GR

Kooriv jalamask eemaldab efektiivselt sarvestunud jalanaha, Ülimugavad sokkid on rikastatud piimhappe rikkaliku seguga, BHA ja AHA tagavad kasulikku salitsüülhappe, uurea ja taimeekstaakte. Täiuslikult tasakaalustatud rahustava piparmündi, teepuu õli, toitva shea õli ja kosutava nahahooldusega mis aitavad teil saavutada siledad ja pehmed jalad. KASUTAMINE: Pesege ja kuivasite jalad. Avage pakend punktiirjoonte järgi.  Hoia jalas 60-90 minutit ning vastavalt konnasilma suurusele, seejärel loputa maski jäägid nahalt. Surnud nahk hakkab kooruma 1-2 nädala pärast. Peale kasutamist ei tohi kasutada kreemid ning palsaamid. 2 Nädala pärast jalad pehmed ja siledad.

HOIATUSED!  Mask on ühekordseks kasutamiseks. Enne taaskasutamist peab mööduma vähemalt 2 kuud! Enne kasutamist kandke väike kogus toodet nahale, et kontrollida allergilise reaktsiooni tekkimist.

HOIATUS: Mitte kasutada kajustatud nahale. Kui teil tekib mõni kõrvaltoimetest, siis lõpetage kasutamine ja pöörduge arsti poole. Silma sattumisel, loputa veega. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

INGREDIENTS/KOOSTIS INCI järgi: vt.pakendilt.

KÕLBLIK KUNI: vt. pakendil.

TOOTJA: "CAMCO" LTD. Bulgaaria.