KOMPLEKT-ŠAMPOOM ALOE VERA 200ML & JUUKSEPALSAM ALOE JA Vaata täismõõdus

KOMPLEKT-ŠAMPOOM ALOE VERA 200ML & JUUKSEPALSAM ALOE JA

18,67 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
KOMPLEKT-ŠAMPOOM ALOE VERA 200ML & JUUKSEPALSAM ALOE JA

Rohkem infot

KOMPLEKT

ŠAMPOON KUIVADELE NARMAALSERELE JUUSTELE ALOE JA JOJOBA 200ML

Tugevdav ja kaitsev šampoon, mis sisaldab maheaaloet. See äärmiselt õrn ja leebe šampoon on soovitatav kuivadele ja normaalsetele juustele ja peanahale ning muudab juuksed pehmeks, niisutatauks ja kontrolli all hoitavaks ka sagedasel kasutamisel. Kaitseb ja tugevdab juukseid, hoiab kontrolli all juukseotste lõhenemise, toidab peanahka ja sobib ideaalselt juustele läike ja sära andmiseks. Ei sisalda parabeene, SLS sulfaate, sünteetilisi värvaineid, inimorganismile kahjulikke kemikaale, lõhnaaineid ja säilitusaineid. Ei ole testitud loomadel.

NETOKOGUS: 200 ml.

KASUTAMINE: Kandke šampoon niisketele juustele ja vahutage. Masseerige kergelt peanahasse ja laske 1-2 minutit mõjuda, seejärel loputage. Vajadusel korrake protseduuri. Mitte kasutada ülitundlikkuse korral mõne koostisosa suhtes. Allergiliste reaktsioonide korral katkestage kasutamist ja pöörduge arsti poole. Ainult välispidiseks kasutamiseks. Vältida silma sattumist. Silma sattumisel loputada põhjalikult veega. Säilitada temperatuuril +5ºC - +25ºC, kuivas, pimedas, lastele kättesaamatus kohas.

JUUKSEPALSAM ALOE JA ORHIDEE 200ML

Rahustav palsam, mis sobib kõigile juuksetüüpidele, sisaldab aaloet, võiseemnikuõli, pantenooli, ja E-vitamiini. See uskumatult tõhus koostis tugevdab looduslikult juuste loomulikku tervist, tungides iga juuksenääpsu välimisse rakukeratiini kiudu ja kattes selle, nii et aaloekompleks saab juukseid rahustada, toita ja niisutada, muutes need pehmeks, säravaks ja päikese kahjuliku toime eest kaitstuks. Ei sisalda parabeene, SLS sulfaate, sünteetilisi värvaineid, inimorganismile kahjulikke kemikaale, lõhnaaineid ja säilitusaineid. Ei ole testitud loomadel. NETOKOGUS: 200 ml. KOOSTIS INCI: vt.pakendilt. KASUTAMINE: Kandke juuksepalsam niisketele juustele ja vahutage. Masseerige kergelt peanahasse ja laske 1-2 minutit mõjuda, seejärel loputage. Vajadusel korrake protseduuri. Mitte kasutada ülitundlikkuse korral mõne koostisosa suhtes. Allergiliste reaktsioonide korral katkestage kasutamist ja pöörduge arsti poole. Ainult välispidiseks kasutamiseks. Vältida silma sattumist. Silma sattumisel loputada põhjalikult veega. Säilitada temperatuuril +5ºC - +25ºC, kuivas, pimedas, lastele kättesaamatus kohas. SÄILIVUSAEG: 3 aastat. TOOTMISE KUUPÄEV: vt.pakendilt. TOOTJA: JUS MIONSH POLAND.