NÄOKREEM KORTSUDEVASTANE HÜALUROON JA AVOKAADOÕLI 30-45 50ML Vaata täismõõdus

NÄOKREEM KORTSUDEVASTANE HÜALUROON JA AVOKAADOÕLI 30-45 50ML

8,60 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
NÄOKREEM KORTSUDEVASTANE HÜALUROON JA AVOKAADOÕLI 30-45 50ML

Rohkem infot

NÄOKREEM KORTSUDEVASTANE HÜALUROON JA AVOKAADOÕLI 30-45 50ML

Pehme kreem niisutaja imendub koheselt ning jätab nahale elava, värske ja täidlase sileda tunde. Hüaluroonhape ja betaiin niisutavad nahka ja suurendavad selle vastupanuvõimet välistele stressoritele.Kreem on noorendava toimega, vähendab tõhusalt olemasolevaid kortse ja takistab uute tekkimist. Niisutab intensiivselt ja pinguldab nahka, parandab tugevust ja elastsust. Kaitseb nahka kahjulike keskkonnamõjude eest, andes näole terve ja särava välimuse.

NETOKOGUS: 50 ml.

KOOSTIS INCI: Aqua, Paraffinum Liquidum, Glyceryl Stearate Citrate, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Isononyl Isononanoate, Niacinamide, Persea Gratissima Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Dimethicone, Urea, Benzophenone-3, Petrolatum, Chamomilla Recutita Flower Extract, Panthenol, Retinyl Palmitate, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Allantoin, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Butylene Glycol, Propylene Glycol, Carbomer, Polysorbate 20, Parfum, Methylparaben, Propylparaben, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, Disodium Edta, Bht.

KASUTAMINE: Kanda nahale hommikul ja õhtul - näole ning kaelale. Allergiliste reaktsioonide korral katkestage kasutamist ja pöörduge arsti poole. Ainult välispidiseks kasutamiseks. Vältida silma sattumist. Silma sattumisel loputada põhjalikult veega. Säilitada temperatuuril +5ºC - +25ºC, kuivas, pimedas, lastele kättesaamatus kohas. 

PARIM ENNE: vt.pakendilt. 

TOOTMISE KUUPÄEV: vt.tuubi servalt.

TOOTJA: "CAMCO" LTD. Bulgaaria.