SEEP SALITSÜÜLHAPPEGA Vaata täismõõdus

SEEP SALITSÜÜLHAPPEGA

4,98 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Salitsüülhappega seep on kosmeetiline toode, mida kasutatakse peamiselt akne, rasuse naha ja teatud nahaprobleemide raviks ja leevendamiseks. Salitsüülhape on beeta-hüdroksühape (BHA), mis on tuntud oma põletikuvastaste, antibakteriaalsete ja keratolüütiliste omaduste poolest.

 

Salitsüülhappe kasutamine seebis võib aidata puhastada ummistunud poore, vähendada põletikku ja vistrike teket ning reguleerida rasueritust. See aitab eemaldada surnud naharakud ja koorida naha pinda, avades ummistunud poore ning ennetades uute vistrike teket.

 

Rohkem infot

Salitsüülhappega seep sobib eelkõige inimestele, kellel on akne või rasune nahk. See võib olla kasulik noorukitele ja täiskasvanutele, kellel esineb akne või kergemaid nahaprobleeme. Salitsüülhappega seep võib aidata vähendada punetust, põletikku ja nahaärritust ning parandada naha üldist välimust.

 

Oluline on järgida juhiseid ja mitte kasutada salitsüülhappega seepi liiga sageli või liiga pikka aega, kuna see võib põhjustada naha kuivust ja ärritust. Tavaliselt soovitatakse seda kasutada üks kuni kaks korda päevas, sõltuvalt individuaalsetest vajadustest.

 

Kui teil on tõsine akne või tundlik nahk, on soovitatav konsulteerida dermatoloogiga enne salitsüülhappega seepi kasutamist. Samuti tuleb vältida silma sattumist ja kui teil tekib tugev ärritus või ebamugavustunne, peate selle kasutamise lõpetama ja konsulteerima arstiga.

TOOTJA:  Venemaa.