RIPSMETE JA KULMUDE ÕLI TOITEV 25 ML MEDIKOMED Vaata täismõõdus

RIPSMETE JA KULMUDE ÕLI TOITEV 25 ML MEDIKOMED

12,63 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
RIPSMETE JA KULMUDE ÕLI TOITEV 25 ML MEDIKOMED

Rohkem infot

RIPSMETE JA KULMUDE ÕLI TOITEV 25 ML MEDIKOMED

Isatis tinctoria seed oil ning vitamiinid A ja B5 tugevdavad ripsmeid ja kulme, niisutavad juukseid ja varustavad neid oluliste toitainetega, võimaldades neil kauem vormis püsida. Eleutherokoki ekstrakt sisaldab eleuterosiide, D- ja E-vitamiine, glükoosi, tärklist, polüsahhariide, pektiiniaineid, eeterlikke õlisid ja mikroelemente, mis suurendavad loodusliku pigmendi vabanemist kulmu- ja ripsmekarvades, mille tõttu ripsmed ja kulmukarvad saavad intensiivsema värvi ja ripsmete otsad muutuvad tumedamaks .Võimalik looduslik sete.

NETOKOGUS: 25 ml.

KASUTAMINE: Kanna 1-2 korda päevas õli silmalaugudele ja ripsmetele või tehke 2-3 korda päevas kompressi.Kompressil laske mõjuda 15-20 minutit. Profülaktika mõttes on toiminguid soovitatav teha 1-2 korda nädalas.

TOOTE SILMA SATTUMISEL ON VAJA SILMI PUHASTADA MÕNE TAIMEÕLIGA.

Mitte kasutada ülitundlikkuse korral mõne koostisosa suhtes. Allergiliste reaktsioonide korral katkestage kasutamist ja pöörduge arsti poole. Ainult välispidiseks kasutamiseks. Vältida silma sattumist. Silma sattumisel loputada põhjalikult veega. Säilitada temperatuuril +5ºC - +25ºC, kuivas, pimedas, lastele kättesaamatus kohas.

SÄILITUSAEG: 24 kuud.

TOOTMISE KUUPÄEV: vt.pudelilt.

TOOTJA: OOO Kupava, Venemaa.