GEEL PUTUKAHAMMUSTUSTELE 30ML Vaata täismõõdus

GEEL PUTUKAHAMMUSTUSTELE 30ML

4,39 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
GEEL PUTUKAHAMMUSTUSTELE 30ML

Rohkem infot

GEEL PUTUKAHAMMUSTUSTELE 30ML 

Geel putukahammustustele kasutatakse putukate (nagu näiteks sääsed, herilased, parmud, ämblikud, sametlestad, mesilased ja sipelgad) hammustuste korral. Geel sääsehammustustele, mille rahustav ja jahutav toime annab kohese leevenduse. • Vähendab efektiivselt sügelust, paistetust ja naha punetamist. • Koostisosad hooldavad ärritunud nahka.

NETOKOGUS: 30 ml.

INGREDIENTS/KOOSTIS INCI järgi: vt.pakendilt.

KASUTAMINE: Täiskasvanutele ja lastele alates 2. eluaastast putukahammustuse või -nõelamise kohtadele määrimiseks. Kui sügeleb, võib määrida koduvalt. Enne kreemiga määrimist, tõmmake kindlasti välja mesilase nõel. 

HOIATUS: Ärge kasutage, kui olete tundlik arnika suhtes. Ainult välispidiseks kasutamiseks. Vältige kokkupuudet silmade ja suuga. Kui vahendit on silma või suhu sattunud, loputage veega. Kui pärast kasutamist tekkis nahale lööve, nahk muutus punaseks, ilmnes nahaärritus, koht läks paiste või valutab, lõpetage kasutamine ja konsulteerige arstiga.. Allergiliste reaktsioonide korral katkestage kasutamist ja pöörduge arsti poole. Ainult välispidiseks kasutamiseks. Säilitada temperatuuril +5ºC - +25ºC, kuivas, pimedas, lastele kättesaamatus kohas.

PARIM ENNE: vt.pakendilt.

TOOTJA: RUBELLA BJUTI BULGARIA.