ORTHOMOL Sport N30 Vaata täismõõdus

ORTHOMOL Sport N30

91,45 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Orthomol Sport (Orthomol Sport) on jõud, vastupidavus ja kiire taastumine pärast füüsilist pingutust. Korralik energiaainevahetus enne, treeningu ajal ja peale treeningut annab hea tulemuse nii professionaali kui ka harrastaja tasemel ning ka neile, kes kogevad piisaval määral intensiivset füüsilist koormust.


Päevane annus sisaldab ühte 20 ml viaali (23,9 g), 1 tabletti ja 1 kapslit (1,6 g).

Rohkem infot

Igaüks, kes tegeleb regulaarselt aktiivse kehalise treeninguga, teab, kui palju energiat kulub kurnavatele treeningutele. Sportlik tegevus aitab kaasa keha suuremale vastupidavusele, kuid selleks on loomulikult vaja täisväärtuslikku ja tasakaalustatud toitumist. Ebapiisava toiduga vajalike toitainete kättesaamise korral aitab Orthomol Sport vitamiinide ja mineraalide kompleks.

 

Orthomol Sporti sobib:

kiireks jõu ja energia taastamiseks pärast intensiivseid koormusi ja treeninguid;
normaliseerida energia metabolismi ja ainevahetust;
klasside tulemuslikkuse parandamiseks;
professionaalsed sportlased, harrastussportlased ja aktiivse eluviisiga inimesed toitainete mikroelementide taastamiseks;
tugevdada lihaseid, vältida degeneratiivseid protsesse;
vastupidavuse suurendamiseks - vajalike tulemuste saavutamine on võimalik, kui töötate oma võimete piiril;
närvisüsteemi stabiliseerimiseks;
immuunsuse tugevdamiseks.

 


NB!Orthomol Sport ei ole mõeldud lihasmassi kasvatamiseks, kuid selle koostis on rikas ainete poolest, mis viivad soovitud tulemuseni.

 

Kasutamine: Võtke ühe viaali sisu päevas koos kaasasoleva tableti ja kapsliga (päevane annus) söögi ajal või pärast sööki. Soovitatav on kasutada teatud ajavahemikku enne või pärast sporti. Enne kasutamist loksutage pudelit

 

 

Keha tugevdamine, energiavahetuse aktiveerimine ja kiire treeningust taastumine aitavad:

B-rühma vitamiinid (B1, B2, B3, B6, B12, pantoteen- ja foolhape) - aktiveerivad närvisüsteemi, aitavad kaasa normaalsele ainevahetusele, tagades õige ja piisava energiavahetuse.
D-vitamiin koos kaltsiumiga – vastutab luukoe tugevdamise ja vigastuste minimeerimise eest, soodustab aktiivsust ja head tuju.
C-vitamiin – immuunsuse eest vastutav looduslik antioksüdant, toetab keha kaitsevõimet treeningu ajal ja pärast seda.
Bioflavonoidid – looduslikud antioksüdandid, tugevdavad immuunsüsteemi, võitlevad vabade radikaalidega, kaitsevad keharakke oksüdatiivse stressi eest.
Kaltsium, raud, vask ja jood aitavad kaasa normaalsele ainevahetusele, mis omakorda aitab kaasa energia tootmisele. Raud vastutab punaste vereliblede ja hemoglobiini moodustumise ning seega ka hapniku metabolismi eest.
L-karnitiin, koensüüm Q10 – asendamatu energia metabolismis. Sportlaste jaoks on need ained väga olulised.
Omega 3 rasvhapped on rakumembraanide olulised komponendid. Need takistavad rasvkoe kogunemist, parandavad keskendumisvõimet, tähelepanuvõimet, suurendavad efektiivsust.
Magneesium – oluline lihaste õigeks tööks, valkude sünteesiks ja kiireks taastumiseks, hoiab ära krampide teket

 

Tootja: Saksamaa